Ik zit in het team van Chicklit!

logo chicklit

Vandaag heb ik héél leuk nieuws! Ik zit namelijk in het team van Chicklit! Voor de mensen die niet weten wat Chicklit is: Chicklit is een online website waar artikelen geplaatst worden over boeken, series, films en andere vrouwendingen. Er zijn veel recensies te vinden en er zit een heel team achter. De website is erg populair onder vrouwen en ik vind het een eer dat ik gekozen ben als recensent! Ik vertel je er nog meer over!

Een tijdje terug heb ik zelf contact opgenomen met Chicklit. Ik ben een echte boeken en filmliefhebber en het leek me een leuke kans om recensent te worden. Je hebt waarschijnlijk wel gemerkt dat mijn interesse momenteel erg bij boeken ligt. Op Trendlish komen er regelmatig recensies voorbij. Wat ik zo fascinerend vind aan boeken is dat je even in een totaal andere wereld komt. In een roman of bijvoorbeeld in een thriller. Zelf wou ik graag een steentje bijdragen aan de website. Een paar dagen terug kreeg ik na meerdere mailtjes de reactie dat ik uitgekozen was als recensent! Er waren meerdere aanmeldingen geweest, maar ik ben als recensent uitgekozen! Ik vind het écht super leuk en je kunt me momenteel niet blijer maken.

Het voelt fijn om bij een team te horen. De laatste tijd was ik erg toe aan een uitdaging, en ik heb mijn uitdaging gevonden. Chicklit past goed bij mij als persoon.

Op de website van Chicklit staat het artikel online waar ik in voorgesteld word. Als je het wilt lezen, klik dan hier. Het is nu echt officieel en ik heb er zin in! Binnenkort zal mijn eerste recentie online staan, en dan laat ik het natuurlijk weten. Ik ga een leuke tijd tegemoet en ik wil Chicklit enorm bedanken voor de kans!

Ondanks dat ik het drukker krijg, veranderd er op Trendlish bijna niks. Er blijven artikelen online komen op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Er komen ook nog recensies voorbij, maar minder als eerst. Trendlish is ook niet specifiek een boekenblog en op Chicklit kan ik daar meer mijn ei kwijt. De meeste recensies die ik schrijf verschijnen dus op Chicklit.

Kende jij Chicklit al?

9 Comments

 1. Liset - Beautydagboek mei 20, 2015 / 6:51 am

  Oh wat leuk! Gefeliciteerd! Ik ken Chicklit niet, maar ik ga straks even een kijkje nemen. Wat zal het super zijn om mooie boeken te mogen lezen en deze te recenseren. Heel veel plezier!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Het prachtige ICI Paris XL Exclusive eventMy Profile

 2. Mariëlle mei 20, 2015 / 7:09 am

  Wat goed!! Heel veel plezier :)
  Mariëlle onlangs geplaatst…Review Essence liplinersMy Profile

 3. bymarlayne mei 21, 2015 / 7:33 pm

  Wat leuk, gefeliciteerd! Ik ga gelijk eventjes een kijkje nemen.
  bymarlayne onlangs geplaatst…Win: Een shoptrip naar Parijs voor twee personenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge