Over Trendlish

Trendlish.nl, eigenlijk een naam zonder echte betekenis. Je kan er trendies van maken, maar daar is het niet op gebaseerd. Deze blog word beheerd door mij, Lizzy. Dagelijks kan je hier een artikel vinden over lifestyle of beauty, want dat zijn de twee hoofdonderwerpen. Maar vooral is dit een personal blog. Ik schrijf over de dingen waar ik die dag zin in heb, en soms is dat net wat meer lifestyle dan beauty of andersom. Ik sta voor alles open en schrijf op mijn eigen manier. Ik schrijf met plezier en liefde omdat ik bloggen helemaal te gek vind, en ik hoop dat je dat er uit kan halen.

How it starts:
Op het begin was Trendlish totaal anders. Het begon allemaal op 10 juni 2012. Het was toen een beginnende blog met 2 beheerders. Lonneke werkte toen nog mee aan de blog en schreef vooral artikelen over fashion. Dat onderwerp is nu weg omdat ik daar niet zoveel verstand van heb. Na een tijdje merkte Lonneke dat het bloggen niets voor haar was, en toen is ze gestopt. Sindsdien heeft Trendlish veel veranderingen doorstaan. Verschillende layouts zijn er langs gekomen en de artikelen begonnen anders te worden. Dit heeft Trendlish gemaakt tot wat het nu is.

Printscreen1

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge