Over Lizzy

IMG_71266Achter deze blog zit een persoon en dat ben ik, Lizzy! Een 17 jarig meisje die al heel haar leven in het vertrouwde Brabant woont. Ik ben een best rustig meisje die bij haar vriendinnen ontzettend gek kan doen. Bloggen is op mijn pad gekomen, en is uitgegroeid tot mijn grootste hobby.

Sinds mijn 14de leerde ik verschillende blogs kennen. Ik vond artikels lezen erg interessant en inspirerend, en nam dagelijks een kijkje. Op een moment begon ik na te denken of ik zelf geen artikels wou gaan schrijven. Ik vond het zo leuk om te lezen, maar wat nou als ik het zelf ging schrijven? Ik besloot de keuze te maken om te gaan bloggen op blogspot. Daarna besloot ik met een vriendin een nl blog aan te maken. Mijn vriendin is gestopt, maar ik ben doorgegaan. Bloggen is mijn grootste hobby geworden wat ik met veel plezier doe. Dagelijks duik ik achter mijn computertje om een artikel te maken.

Maar naast bloggen heb ik natuurlijk meer hobby’s. Ik vind zingen en lezen en natuurlijk bezig zijn met beauty erg leuk. Ik ben van beauty steeds meer gaan houden door de blogs die ik lees, en door de artikels die ik schrijf. Ik merk dat ik steeds meer experimenteer met make-up. Ik hoop hierin ook te groeien want dat is fijn voor mezelf, maar ook voor de lezers omdat ik er dan een artikel over kan maken.

Ik heb een jaar de opleiding verzorgende gevolgd, maar ben daarmee gestopt. Nu volg ik de opleiding marketing en communicatie! Verder hoop ik dat ik over een paar jaar nog fijn aan het bloggen ben, en dat mijn blog dan erg gegroeid is. Ik geniet nu met veel plezier van alles wat op mijn pad komt, en wat over een paar jaar gebeurd zien we dan wel!

Als je nog een vraag hebt kun je die stellen bij mijn contact pagina. Ik zal zo snel mogelijk reageren!

1 Comment

  1. Bibiane februari 26, 2013 / 10:33 pm

    Leuke blog heb je! Ik ga je volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge