Etude House Lipstick

Etude House is een Koreaans merk, dat toch wel redelijk bekend is in Nederland. Ik heb al de ronde lipbalsems van dit merk, en daar mocht ik sinds kort een lipstick bij toevoegen. En niet zomaar een lipstick, want het is echt een parel! Welke kleur bevindt zich onder de dop? En is de kwaliteit lovend, of valt het totaal de mist in?

De verpakking betovert, en ik weet zeker dat mensen dit product alleen al kopen om het uiterlijk. Ik heb nog nooit zo’n mooie en sierlijke lipstick gezien! Het is totaal anders dan de lipsticks van bijvoorbeeld Essence en Catrice. Het ziet er luxe uit, terwijl het product niet erg duur is. Dat is zeker een sterk pluspunt van Etude House: de prachtige verpakkingen van de producten. De verpakking heeft een lichtroze kleur, met gouden details. Het voelt niet heel luxe, maar dat lijkt het wel. Het soort bandje om de lipstick loopt tot achteren, en het is een toffe toevoeging! De lipstick loopt ook niet helemaal recht, maar heeft een leuke vorm!

De lipstick gaat gewoon omhoog door het draaimechanisme. Het werkt erg soepel. De lipstick heet trouwens Sincerity Hidden. Zelfs de lipstick zelf ziet er enorm mooi uit! Het heeft ten eerste een prachtige kleur roze, maar het bevat ook nogĀ een soort logo. Hetzelfde logo als op de verpakking zelf. Het is een plezier om naar te kijken, en het laat me nog meer verlangen naar de lipstick.

Dan nog natuurlijk een foto van de swatch! Bij het swatchen merkte ik al snel hoe romig de lipstick is. Het ging soepel om een swatch te maken. Het uiteindelijke resultaat vind ik niet verkeerd. De pigmentatie is niet geweldig, maar ook zeker niet slecht. Het heeft me niet teleurgesteld, maar ook niet razend enthousiast gemaakt.

Zo ziet de lipstick eruit op mijn lippen. Zoals je ziet is de kleur op mijn lippen lichter roze als op de swatch. Het is een beetje een andere kleur, maar dat vind ik niet erg! De kleur vind ik namelijk prachtig! Het aanbrengen van de lipstick ging erg fijn, en al snel waren mijn lippen gedekt. Het voelde eigenlijk aan als een lipbalsem, en dat had ik niet verwacht! Het heeft naar mijn idee niet de structuur van een lipstick, maar dat vind ik alleen maar positief! Ik heb liever een wat zachtere lipstick. Zo kan ik de lipstick ook beter aanbrengen. Ik ben zeker niet ontevreden over de lipstick! De lipstick blijft ook een aantal uur zitten, maar tijdens maaltijden kun je het beter nog een keer aanbrengen. Dat zorgt voor een beter resultaat.

Deze lipstick heeft me vooral betoverd om het uiterlijk, maar de kwaliteit is ook prima! Het voelt aan als een lipbalsem, maar laat een prachtig kleurtje achter! Het glanst ook goed, en daar hou ik van! Alleen al om het uiterlijk zou ik er nog een lipstick van willen!

De Etude House Lipsticks zijn te koop bij Allurelle voor 7,75. Ze verkopen verschillende leuke merken, waaronder dus Etude House!

Ben jij ook verliefd op de verpakking van de lipstick?

26 Comments

 1. Ellen juli 31, 2014 / 6:02 am

  Wat een prachtige huls heeft deze lipstick!

 2. Beautydagboek juli 31, 2014 / 6:22 am

  Oh die verpakking! Hij doet me wel een beetje denken aan Too Faced, die heeft ook van die sierlijke producten :). Mooi kleurtje en de prijs is ook heel fijn!

 3. Oum Feerozah juli 31, 2014 / 6:46 am

  Zo die is mooi, op eerste gezicht dat ik dat het een roze servet was haha met een prachtige huls! To pretty

  • Trendlish juli 31, 2014 / 4:57 pm

   Haha wat grappig! Nu ik er naar kijk zie ik het er ook wel in! Maar dat is het dus niet! :p

 4. Sophie juli 31, 2014 / 6:57 am

  De verpakking is zo mooi! Het kleurtje is prachtig!

 5. Manon juli 31, 2014 / 7:03 am

  De verpakking is echt zo cute! De kleur van de lipstick is ook erg mooi.

 6. niesca juli 31, 2014 / 7:15 am

  wauw <3 de verpakking echt super mooi alleen daar zou ik de lipstick al voor willen kopen!

 7. Nailsbyfml juli 31, 2014 / 7:18 am

  Wat een mooie huls heeft deze lipstick. Ik vind de kleur heel erg tof!

 8. Kimberley juli 31, 2014 / 8:33 am

  Oh, wauw!
  Wat een mooierd, zeg.
  Mooie details en de kleur ziet er goed uit.
  Ik wil hem ook!

 9. Kirsten juli 31, 2014 / 8:54 am

  Wat een lieve lipstick, ik vind de kleur mooi draagbaar en de huls is zo leuk!

 10. Nicky juli 31, 2014 / 8:54 am

  De verpakking vind ik heel leuk en de kleur op je lippen mooi.

 11. Anneleen - Teasistars juli 31, 2014 / 9:43 am

  Deze lippenstif heeft inderdaad een heel mooie huls! Ik zou hem inderdaad al kopen om hoe hij eruit ziet haha! :D Maar ik vind het ook een heel erg mooi kleurtje hoor!

 12. Kim juli 31, 2014 / 11:30 am

  Wat een mooi kleurtje.. maar die verpakking! <3

 13. Sara juli 31, 2014 / 3:19 pm

  De huls van deze lipstick is inderdaad betoverend mooi! Wauw. De kleur is ook leuk maar ik ben toch vooral onder de indruk van de leuke huls.

 14. Lisa juli 31, 2014 / 3:21 pm

  Wat een leuk kleurtje! Ik ken het merk eigenlijk niet, maar de lipstick ziet er in ieder geval goed uit!

 15. Julie juli 31, 2014 / 4:45 pm

  Wauw, wat een prachtige verpakking! Ook de inkervingen in het product zelf zijn erg mooi. Deze kleur is ook echt iets wat ik zelf zou dragen, al is het wel jammer dat hij in de lijntjes van je lippen lijkt te kruipen… :-)

  • Trendlish juli 31, 2014 / 4:56 pm

   Dat gebeurt inderdaad wel een beetje, dat het in de lijntjes van mijn lippen kruipt! Maar gelukkig valt het niet heel erg op!

 16. Rania juli 31, 2014 / 5:23 pm

  Wat een mooie huls ! Ook het kleurtje is prachtig ! ā¤

 17. Rani juli 31, 2014 / 6:07 pm

  Jep, ik zou hem inderdaad ook gewoon al enkel voor de verpakking kopen haha! Maar het is ook echt een mooi kleurtje!

 18. iiiThinkPink juli 31, 2014 / 7:25 pm

  Mooie lipstick! De huls is zo leuk <3

 19. Rosanne juli 31, 2014 / 9:51 pm

  Ik vind de huls helemaal geweldig. Alleen ik vind het pigment niet helemaal super. liefs x

 20. Jana augustus 2, 2014 / 12:37 pm

  Wauw wat een prachtige verpakking! Ik vind de foto’s die je maakte ook heel mooi :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge