23 Comments

 1. Van studie wisselen is altijd wel een moeilijke beslissing. Ik heb zelf mijn eerste opleiding wel afgemaakt, maar heb ervoor gekozen om nog eens andere opleiding te doen, waar ik meer kanten mee uit kon en waar ik mezelf beter in voelde. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb en het is me echt heel goed gelukt! Ik ben er zeker van dat het jou ook gaat lukken!
  Geniet van je vakantie!

  X Sara

 2. writingmonique

  Wat een leuke foto’s. Het loomen gaat je goed af, de armband is prachtig! Leuk dat je weer iedere dag gaat bloggen! Ik kijk ernaar uit :)

 3. Gefeliciteerd met je nieuwe opleiding en geniet lekker van je vakantie, ik begin denk ik niet aan loomen want ik weet nu al dat ik er verslaafd ana ga raken haha

 4. Wat fijn dat je de knoop hebt doorgehakt om te beginnen met een andere studie. Ik wens je alvast heel veel succes daarmee! Super leuk ook dat je dagelijks gaat bloggen, ik kijk uit naar al je artikelen <3!

 5. Jasmijn

  Leuk dat je nu dagelijks gaat bloggen! En fijn ook voor jezelf dat je een keuze hebt gemaakt :) Alvast veel succes met je nieuwe opleiding ;)

 6. Leuke foto’s! Een OOTD zou leuk zijn om binnenkort weer eens te zien :) En wat fijn dat je bent aangenomen bij je nieuwe opleiding! Hoop dat deze opleiding precies wordt zoals je verwacht! :)

 7. Ik had al jelezen dat je dagelijks gaat bloggen, woehoe! Zelf heb ik daar geen tijd voor, ook niet als het vakantie is haha. Is China Glaze gewoon verkrijgbaar in een winkel of specifiek in een webshop?

  ps: telkens ik artikels lees over het schoolleven in Nederland, zit ik met een *weird face* achter mijn computer, het verschilt echt enorm met Belgie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *