My favorite Instagrammers

Instagram is iets waar ik al een lange tijd gebruik van maak. Het is een app, en het is de bedoeling dat je foto’s plaats. Maar je kan natuurlijk ook mensen volgen! Door de tijd heen ontdek ik steeds leukere Instagram accounts, en vandaag zet ik mijn favorieten op een rij!
Fred van leerFred van Leer
Fred van Leer is een stylist en coach, die je misschien kent van Hollands Next Top Model. Daar ken ik hem van! Ondertussen is hij erg bekend geworden. Ik vind hem hilarisch! Ook op Instagram is hij dat. Hij plaatst niet alleen foto’s van zijn leven, maar ook van die grappige plaatjes van internet. Ook quotes komen er voorbij, en ik kan er om lachen! Soms maakt hij filmpjes, en dan doet hij karaoke. Iemand anders zingt dan, maar hij doet net of hij dat zingt. Ja, Fred is een van mijn favoriete Instagrammers.
Robin martensRobin Martens
Robin Martens is een actrice uit GTST. Al jaren volg ik deze serie, en het is dan zo leuk om een kijkje te krijgen in hun echte leven! Vooral Robin Martens vind ik tof om te volgen, omdat zij goed laat zien wat ze doet in haar leven. Vaak maakt ze foto’s met vriendinnen of met haar zus(sen), en ik vind het mooi om die band te zien tussen hun. Ook haar selfies vind ik tof om te zien, en ze plaatst de meest prachtige quotes. Het is inspirerend, en ik vind haar ook een inspirerend persoon. Ze is al zo ver gekomen!
Jandino asporaatJandino Asporaat
Jandino Asporaat vind ik echt een held. Hij heeft zijn eigen show: De Dino Show, maar ook doet hij voorstellingen in theaters. Hij is ontzettend grappig, en daar is hij ook bekend om geworden. Zelf ben ik al naar 1 van zijn shows geweest, en het was te gek! Daarom vind ik het ook interessant om zijn Instagram te volgen. Hij plaatst selfies met andere mensen, maar ook memes van onder andere FC Kip (onderdeel van De Dino Show). Echt een leuke gozer, en het is een aanrader om te volgen!
Doutzen kroesDoutzen Kroes
Doutzen Kroes, haar account kan natuurlijk niet missen. Ik vind haar een prachtige vrouw, en het is echt een voorbeeld voor veel vrouwen. Ze plaatst veel foto’s van haar shoots, maar ook deelt ze wat van haar persoonlijke leven. Daar ben ik zo benieuwd naar! De meest gave foto’s komen voorbij op de meest gave plekken. Waarschijnlijk volg je haar al, want check haar aantal volgers. Ze plaatst ook zoveel foto’s!
Jan kooijmanJan Kooijman
Nu een man waar ik wel een biscuitje mee wil eten: Jan Kooijman. Het is een acteur, maar hij zit ook in de jury van verschillende programma’s. Eigenlijk had hij geen uitleg nodig. Waarom volg ik hem? Logisch: om zijn knapheid. Deze man vind ik zo aantrekkelijk, en hij maakt ook mooie foto’s van zichzelf. Hij plaatst niet zo vaak foto’s, maar als hij een foto plaatst dan word ik blij. Check trouwens die foto met onder andere Cameron Diaz! Hoe gaaf! Een leuk Instagram account van een leuke man.
Cynthia SchultzCynthia Schultz
En als laatste mijn bloggers voorbeeld: Cynthia Schultz. Ze is zo ver gekomen met haar blog, en dat vind ik mooi om te zien. Natuurlijk volg ik haar ook op Instagram, en zij plaatst echt alleen foto’s van haar leven. Leuk! Ik blijf het interessant vinden wat bloggers allemaal doen, en hoe ze precies bloggen. Ook gaat ze regelmatig op vakantie, en dan plaatst ze de meest mooie foto’s. Jaloersmakend is het soms gewoon, maar op een positieve manier.

En dat waren ‘My favorite Instagrammers’. Natuurlijk heb ik nog wel meer favorieten, maar dit zijn onder andere mijn favorieten. Ik vond het onwijs leuk om op een rijtje te zetten. Nu realiseer ik extra hoe leuk Instagram is! Wil je me volgen op Instagram? Mijn account heet gewoon Trendlish.

Volg jij de bovenstaande Instagrammers al? En welke accounts vind jij leuk om te volgen?

16 Comments

 1. svenja mei 21, 2014 / 5:43 am

  Leuke accounts, ik volg zelf alleen Doutzen en Cynthia! Maar de andere accounts zien er ook leuk uit, ik ga eventjes rondkijken!

 2. alexaslovelyworld mei 21, 2014 / 6:11 am

  wat een leuke favorieten. Fred van leer volg ik zelf ook maar volg niet zoveel celeberties eigenlijk!

 3. inspiredbylifee mei 21, 2014 / 7:10 am

  Super leuke favorieten, ik ga eens een kijkje nemen. Ik volg namelijk alleen Cynthia.

 4. Nicky mei 21, 2014 / 8:49 am

  Ik ken ze allemaal niet, maar goed, heb ook geen instagram :-)

 5. Rosanne mei 21, 2014 / 9:38 am

  Wat een leuk artikel zeg. Ik ga Jandino ook volgen, die show vind ik altijd zo grappig. liefs x

 6. Kimberley mei 21, 2014 / 10:37 am

  Echt een leuk lijstje! Ik ga er even een paar bekijken. Altijd leuk, haha.

 7. Cindy mei 21, 2014 / 12:47 pm

  Leuk lijstje! Fred van Leer lijkt me wel echt hilarisch, ik volg eigenlijk alleen Cynthia en, lekker duf, Koffietijd en Hema hahaha.. Terwijl ik nooit naar Koffietijd kijk

 8. Anouk mei 21, 2014 / 3:26 pm

  Wat een leuke accounts! Ik ben gek op instagram.

 9. whatilovenl mei 22, 2014 / 8:26 am

  Ik volg ze zelf ook bijna allemaal! :-) Ben een beetje instagram verslaafd haha..

 10. chitchatontherocks mei 24, 2014 / 8:01 am

  Ik volg alleen Cynthia, maar denk dat Doutzen ook wel leuk is. De rest zegt me niet zoveel omdat ik van België ben ;-).

 11. Estrella juni 2, 2014 / 9:43 pm

  Leuk overzicht. Ik ben zelf eigenlijk niet zo van het volgen van bekende mensen. Ik volg Doutzen als uitzondering, gewoon omdat ik haar foto’s mooi vind en ze spreekt me op de één of andere manier aan. Verder volg ik geen BN’ers of celebrity’s, ik volg liever mensen die gewoon waanzinnig mooie foto’s maken en die wel meer likes verdienen dan iemand die bekend is en 500 likes ontvangt voor een wazige foto van een broodje hamburger. Bij wijze van spreken.

 12. Jerka juni 16, 2014 / 1:46 pm

  Ik volg alleen Cynthia uit jou lijstje, en voor de rest heel random mensen die leuke foto’s maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge