18 Comments

 1. Sara - Window On My Wardrobe

  Wat mis ik zomervakantie toch! Sinds ik werk moet ik het met 2 vrije weekjes in de zomer doen, dat is natuurlijk heel wat minder. Ik heb binnenkort nog een weekje en dan ga ik naar Frankrijk, daar heb ik wel al zin in, want hier is het weer zo ontzettend slecht nu..

  Ik heb zelf Bedrijfsmanagement met afstudeerrichting Marketing gestudeerd, dat was een heel leuke opleiding! Ik ben er zeker van dat jet je erg goed gaat bevallen!

  X Sara

 2. Oh jeetje de vakantie gaat altijd snel voorbij, moet je over 2 weken alweer naar school???!!! Ik had drie weken vakantie, maar ik ben nu alweer aan het werk haha zo snel gaat het. Leuk even zo een update. Geniet nog maar even van je dagen.

 3. Leuke update, de vakantie vliegt inderdaad weer voorbij :( Je nieuwe opleiding komt vast helemaal goed <3 Zelf ga ik nog twee weekjes op vakantie naar Lanzarote, daar kijk ik echt naar uit <3

 4. Wat een leuk kletspraatje, haha. Echt!
  Echt leuk dat je nog even in Spanje geweest bent.
  Ik ben jaloers!
  En geniet nog lekker van de vakantie.
  Ga sporten, ga lekker op een terrasje zitten, geniet en have fun!

 5. Wat een heerlijke update! Ik heb een week vakantie gehad gezien ik een nieuwe baan kreeg en in mijn vakantie moest beginnen. Ik heb het er voor over. Gelukkig was Denemarken voor een week ook prachtig.

 6. Wat heb je dat mooi geschreven, dat stukje over genieten van het leven. Ik wens jou heel veel succes met je opleiding en dat gaat jou gewoon lukken, tussen die jongens hoor! Zet ‘m op!

 7. Wauw, ik kan me maar in weinig artikelen verdiepen, maar ik word echt gewoon helemaal meegesleurd in dit artikel, heel leuk om te lezen. Ik wilde steeds meer lezen, haha. Ik wil ook nog zoveel mogelijk uit mijn vakantie halen en nog even lekker genieten!

 8. Echt een leuk stukje om te lezen! Je moet je inderdaad focussen op de (kleine) dingen die nog komen. Lekker genieten en twee weken is best veel! Leuk dat je met een nieuwe opleiding gaat beginnen, het is even spannend, maar ook erg tof. Veel succes dan! En nu maar weer lekker filmpjes kijken Lizzy ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *