Het einde van Trendlish, de start van iets nieuws

Ja, je leest het goed. Het einde van Trendlish. Ik ga een groot hoofdstuk van mijn leven afsluiten na drie jaar, maar ik ga ook een nieuwe start maken. Dit artikel is even pittig om te schrijven maar het is nodig. Ik ga je in dit artikel precies uitleggen waarom ik stop met Trendlish.

Jarenlang heb ik met liefde en plezier geblogd op Trendlish. Ik was er dagelijks mee bezig en ik heb er veel werk in gestoken. Ik merkte dat ik het laatste jaar me steeds minder op mijn plek voelde. Zoals je misschien wel weet is Trendlish veranderd naar een lifestyleblog. De eerste twee jaar heb ik voornamelijk over beauty geblogd maar ik merkte dat mijn interesse erin minder werd. Toch heeft mijn blog altijd een beauty sfeertje gehouden en het was moeilijk om me los te koppelen van dat onderwerp. Het is ook een hele omschakeling.

Mijn zin in bloggen werd helaas steeds minder. Trendlish was me een ander gevoel gaan geven en ik deed er afstand van. Je hebt misschien wel gemerkt dat er de laatste paar weken wat minder artikelen online zijn gekomen, en dat had natuurlijk een reden. Door school maar ook zeker door mijn blogdip.

Na drie jaar heb ik dus de keuze gemaakt om te stoppen met Trendlish. Natuurlijk baal ik daarvan want ik heb er veel liefde in gestopt. Mijn blog ga ik zeker niet verwijderen, want dat kan ik écht niet. Je kunt dus altijd artikelen terug lezen en dat geeft me een fijn gevoel.

Maar ik heb niet alleen slecht nieuws, want ik heb nog iets leuks te vertellen! Ik ben namelijk een nieuwe blog begonnen! Misschien had je al een voorgevoel. Ik kan écht niet zonder bloggen. In de weken dat ik bijna niet blogde miste ik het wel, maar ik wou niet meer op Trendlish bloggen.

Vanaf vandaag ben je van harte welkom op mijn nieuwe blog Happy Liz! Een lifestyleblog met een persoonlijk randje. Ik ben erg lang met de website bezig geweest maar ik ben erg trots op het resultaat. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe artikelen met jullie te delen en jullie te zien op mijn nieuwe blog! Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik.

Mijn nieuwe blog Happy Liz gaat een groter beeld geven van mij als persoon. Je kunt persoonlijke artikelen verwachten, artikelen met tips, recensies en meer. Ik heb al verschillende ideeën in mijn hoofd die ik met liefde uit ga werken. Mijn nieuwe blog past perfect bij me en ik zit daar momenteel meer op mijn plaats. Ik heb er heel lang over nagedacht maar ik ben blij dat ik heb doorgezet.

Ik wil jullie bedanken voor de drie prachtige jaren die ik heb gehad op Trendlish. Al jullie reacties en bezoekjes hebben me zo gelukkig gemaakt! Mijn bezoekers ben ik ook beter gaan leren kennen en dat vind ik prachtig. Jullie zijn geweldige mensen, stuk voor stuk. Jullie hebben Trendlish nog leuker gemaakt de aflopen jaren. A big thank you!

Ik zie jullie graag op HappyLiz.nl! Jullie zijn niet van me af!
En nog een laatste vraag aan jullie: wat is jullie mooiste herinnering aan Trendlish?

7 Comments

 1. Northflix juni 24, 2015 / 8:56 am

  Ik volg je nog niet zo lang…
  Maar ik wens je heel veel succes en vooral plezier op je nieuwe stekkie!
  Northflix onlangs geplaatst…Review! Beauty Pillow: Slapen op satijnMy Profile

 2. Kimberly juni 24, 2015 / 4:44 pm

  Jammer dat je stopt met Trendlish maar super leuk dat je een andere blog bent begonnen! Ik ga meteen even een kijkje nemen :D

 3. Nicole juni 25, 2015 / 9:15 am

  Wat onwijs goed van je dat je deze stap hebt gemaakt. Ik ga je meteen volgen op je nieuwe blog! Ik ben ontzettend benieuwd.

 4. Mei Qi juni 25, 2015 / 8:48 pm

  Hier denk ik ook wel eens overna maar toch blijf ik steken. Super leuk dat je opnieuw begint Lizzy, ik ga je direct volgen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge