Current loves #8

Het is nog niet heel lang geleden dat er enkele favorieten online kwamen, maar ik heb weer gloednieuwe favorieten voor jullie! Favorieten die ik leuk vind om te delen. Deze keer heb ik vooral lifestyle favorieten. Ik ga nog niks verklappen! Ik hoop dat dit ‘current loves’ artikel weer in de smaak zal vallen! Laten we beginnen met de eerste!

Als eerste mijn échte favoriet van de afgelopen tijd: mijn nieuwe layout! Het kan natuurlijk niet anders. Ik ben er enorm veel mee bezig geweest de afgelopen tijd. Het was best een stap om over te stappen naar een host, maar het is me gelukt! Na twee jaar heb ik een unieke layout, helemaal naar mijn smaak. Het is toch niet erg om verliefd te zijn op je eigen layout? Ik wil nogmaals Kimberley enorm bedanken! Zonder jou, geen nieuwe Trendlish layout!

De volgende favoriet is het enigste beauty product in deze ‘current loves’, namelijk een tonic! Mijn vorige tonic was op, en het was ook van een ander merk. Ik besloot er een van de Etos te kopen, en ik heb er geen spijt van! Ik vind dat hij mijn huid enorm goed reinigt. Ik ga nog niet teveel verklappen, want je raad het denk ik al: er komt een review over online! Maar jullie weten nu dus dat ik enorm tevreden ben!

Mijn gala oorbellen heb ik weer ontdekt! Deze sierlijke oorbellen heb ik de afgelopen tijd veel gedragen. Ze staan ontzettend vrouwelijk en chique! Ik vind de steentjes ontzettend gaaf, en het zwart/witte vind ik een goede combinatie! Het maakt een wat stoerdere outfit wat vrouwelijker, en zeker toepasselijk voor een feestje. Het zijn gewoon ideale oorbellen, en daarom hebben ze een plaatsje in dit artikel!

Foto’s maken begin ik ook steeds leuker te vinden! Ik probeer verschillende achtergronden uit, kijk wat een goede kant is om te fotograferen en ga zo maar door. Ik probeer een bepaald product perfect op de foto te krijgen. Natuurlijk lukt het niet altijd, maar ik merk het hierbij wel dat oefening kunst baart. Als je de blog foto’s van vroeger ziet, is het een enorm verschil met nu! Ik ben best trots!

Wie kent woordzoeker niet? Het spelletje wat volgens mij door veel mensen op vakantie wordt gespeeld. Ik heb het in mijn vakantie weer opnieuw ontdekt. Ik ging lekker buiten zitten in onze tuin, met een woordzoeker erbij! Het is goed vermaak, en ik kan er lang mee bezig zijn! Ik blijf het altijd leuk vinden om erachter te komen welk woord of zin er over blijft! Het moet gewoon af zijn, de woordzoeker!

De laatste tijd ben ik bezig met gezond eten. Ik maak vaak yoghurt met fruit, of bijvoorbeeld een smoothie. Een paar weken terug at ik bijna nooit fruit, dus het is echt een verschil! Het voelt ook fijn. Je voelt je frisser en gezonder in je lichaam, en dat kan ik iedereen aanraden! Natuurlijk eet ik ook wat vettere dingen, want ik kan niet zonder friet, chips en ga zo maar door! Mijn favoriete fruitstukken zijn banaan, peer, kiwi en appel!

En als laatste een fashion favoriet, namelijk mijn twee nieuwe jurkjes! Je hebt ze allebei al kunnen zien in een outfit of the day. Het linkse jurkje zie je hier: klik! En het rechtse jurkje zie je hier: klik! Het zijn echt mijn favoriete jurkjes, en ze zijn ideaal voor in de zomer! Ze hebben de perfecte lengte, zijn getailleerd, hebben een leuke print en een leuke vorm! Ik voel me goed als ik deze jurkjes aan heb, en dat is erg belangrijk! Het liefst koop ik nog meer van zulke jurkjes! Ik hou ervan!

Hou jij ook van gezond eten? Of ben je er niet zo mee bezig?

19 Comments

 1. Justine augustus 6, 2014 / 5:31 am

  Fijne favorieten! Ik eet vrij gezond. Heb een paar maanden terug wat doelen gesteld en ben goed op weg wat dat betreft. Meer sporten en gezonder eten is nodig om dat doel te bereiken. Ik voel mezelf er echt stukken beter door! Maar vergeet niet dat je, als je gezonder wil eten, meer moet aanpassen dan fruit eten he! ;)

 2. Michaela augustus 6, 2014 / 5:40 am

  Jouw lay-out is echt prachtig! Daar mag je echt verliefd op zijn ;)

 3. Beautydagboek augustus 6, 2014 / 6:57 am

  Fijne favorieten! Ik vind je nieuwe lay-out erg mooi, daar mag je trots op zijn :).

 4. Sara - Window On My Wardrobe augustus 6, 2014 / 7:18 am

  Leuke favorieten! Ik eet zelf ook gezond, ik let er echt op dat mijn voeding goed in balans is en dat ik regelmatig sport. Je nieuwe lay-out is echt heel mooi trouwens!

  X Sara

 5. Sophie augustus 6, 2014 / 7:19 am

  Op je nieuwe layout mag je zeker trots zijn, hij is ontzettend leuk :-) En smoothies, jummm!

 6. Svenja augustus 6, 2014 / 7:21 am

  Je jurkje is zo leuk <3 En fotograferen vind ik ook zo leuk, stiekem misschien nog wel het leukste onderdeel van het bloggen. En je maakt echt mooie foto's Lizzy :)

 7. Kim augustus 6, 2014 / 7:22 am

  Leuk om te lezen! Ik vind je nieuwe lay-out ook super mooi! <3

 8. Manon augustus 6, 2014 / 7:28 am

  Je layout is heel erg mooi! Ik vind fotograferen ook echt super leuk soms word er gevraagd word je er niet zo moe van. TOTAAL NIET!!!

 9. Kimberley augustus 6, 2014 / 7:52 am

  You’re still welcome. Haha.
  Die tonic lijkt me ook heel fijn!
  En fotograferen blijft gewoon leuk om te doen.
  Geeft je blog ook een professioneler uiterlijk.
  Super!

 10. Nailsbyfml augustus 6, 2014 / 8:47 am

  Ik vind je layout super mooi. Hij is echt heel erg leuk!

 11. Julie augustus 6, 2014 / 1:11 pm

  Erg leuk om te zien! Wat grappig dat je er ook een foto van bananen tussen steekt! :-D

 12. Helene augustus 6, 2014 / 2:26 pm

  Je lay out is echt zo gaaf geworden. Ook deze favorieten zijn zo leuk, gezond eten vind ik ook erg belangrijk en die twee jurkjes zien er ook echt heel mooi uit. super leuk artikel!

 13. Shanti augustus 6, 2014 / 8:58 pm

  Leuk hè, hoe je soms ineens dingen kunt herontdekken en er dan weer helemaal gek op bent. Ik vind het in ieder geval hele gave oorbellen!

 14. Donna Luisa augustus 7, 2014 / 9:02 am

  Je hebt echt een mooie layout! Leuke loves heb je uitgekozen :) x

 15. niesca augustus 7, 2014 / 7:51 pm

  mooie oorbellen! leuke loves heb je gekozen

 16. Lyana augustus 10, 2014 / 3:44 pm

  Ik probeer ook gezonder te eten/leven de laatste tijd. Ben net de blogilates beginner challenge begonnen!

 17. Estrella augustus 10, 2014 / 6:13 pm

  Altijd leuk dit soort artikelen. Woordzoekers deed ik vroeger heel vaak, ik heb nog een boekje liggen, misschien weer eens mee beginnen.

 18. Evelien augustus 11, 2014 / 10:38 am

  Ik ben heel benieuwd naar de review van de Etos tonic. Ik heb ‘m nu van Lush, maar deze van Etos is wel een stuk goedkoper, dus kom maar op met die review! :D Ooh, en woordzoekers, daar ben ik zo gek op! Ik wil het nu meteen weer gaan doen, hihi <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge