23 Comments

 1. Het beauty Archief

  Fijn dat het tenminste iéts werkt tegen je eczeem en droge plekjes.. eczeem is helemaal niet fijn. Ik hoop dat je nog een product gaat vinden die het helemaal weghaalt! Apotheek trouwens geen optie?

 2. beautycreatures1

  Wat goed dat het echt wel helpt! Eczeem is natuurlijk iets wat niet makkelijk weggaat, maar ik had niet verwacht dat dit product het echt zou verminderen :)

 3. inspiredbylifee

  Ik heb geen eczeem onder mijn ogen, maar het klinkt wel erg goed. Mocht ik het ooit krijgen dan hou ik deze creme in mijn achter hoofd.

 4. Ik heb het ook wel eens op mijn oogleden gehad, en niets hielp. Op een gegeven moment smeerde ik er kokosvet of iets anders vets op en dat hielp redelijk. Micellair water ipv een reiniger werkt ook heel goed ondervond ik!

 5. Q10 is inderdaad erg goed voor je huid! Ik heb zelf ook last van eczeem rond mijn ogen en ik merk ook dat een hoop crèmes je huid juist uitdrogen en het eczeem verergeren. Fijn om een positieve review over deze oogcrème te lezen, het is dan misschien ook wel wat voor mij!
  Vaak werkt voor eczeem een zo vet mogelijke crème, maar in combinatie met make-up is dat niet handig. Misschien een idee om voor het slapen een vettere crème te smeren? Hopelijk gaat het dan wel helemaal weg! Bij mij is een aantal nachten vaak al genoeg als ik er niet al teveel last van heb.

  • Bedankt voor de tip! Misschien moet ik inderdaad een vettere oogcrème erop smeren. Ik heb er een van de apotheek, maar misschien heb ik die te weinig aangebracht! Ik ga het meteen vanavond er goed opsmeren!

 6. Zo op het eerste gezicht dat het product zou tegenvallen. Maar hij werkt wel en dat voor zo’n prijsje ideaal! Hopelijk trekt de rest van je eczeem wel weg. Ik heb hier geen last van, anders had ik dit product wel willen proberen.
  liefs x

 7. Ik heb van Etos een oogcrème, niet tegen eczeem, maar tegen wallen. Al moet ik zeggen dat het spul van Anatomicals nog beter werkt daar tegen. Succes met je eczeem!

 8. Ingeborg

  Jammer dat hij niet optimaal werkt, maar wel heel fijn dat het minder droog is! Zelf heb ik er geen last van, alleen soms wat droge plekjes op mijn gezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *