Deck out Woman Crystal Eyelid patch

IMG_174111Vandaag ga ik een gek, maar leuk product voor jullie reviewen. De Deck out Woman Crystal Eyelid patch. Dit is een product wat helpt tegen wallen. Je kunt het helaas niet in Nederland kopen, maar wel via webshops bijvoorbeeld. Deze patches heb ik gekregen bij een gewonnen pakket, en ik moest het natuurlijk testen! Ik heb namelijk redelijk last van wallen.

De twee patches voor onder je wallen zitten in een plastic verpakking. Ik denk dat het een proefmonstertje is, maar dat weet ik niet zeker. Het zakje heeft een donker groene kleur, en ik vind het een goede verpakking voor het product. Op de verpakking staat precies wat de patches doen. Ze zorgen voor: vermindering van donkere kringen, het verwijdert wallen, verrijkt met goede vocht inbrengende crèmes, voorkomen en het verfijnen van veroudering, anti-rimpel en refirming (weet iemand wat dit is?). Genoeg dingen waar de patches voor helpen, alhoewel ik het voor maar een paar dingen nodig heb! De verpakking krijg al een pluspunt, omdat ik het er hygiënisch uit vind zien.

Op de achterkant staat een lap tekst, die ik niet goed op de foto kreeg. Dat komt door het kleine lettertype, wat je zo in het echt wel kunt lezen. Het is de bedoeling dat je je gezicht eerst even reinigt en afdroogt. Haal dan de patches uit de verpakking en plak ze meteen onder je wallen. Dat zorgt voor het beste resultaat. Laat het dan dertig minuten zitten, en haal het eraf. Ik heb precies gedaan wat de verpakking zei. Het was alleen best moeilijk om de patches te laten plakken onder je ogen. Uiteindelijk heb ik omhoog gekeken, en toen plakte ze vast aan mijn huid. De patches voelen ontzettend gek aan. Het is erg jelly, maar ik vind het wel grappig! Eens wat anders!

Een vooraf foto!

Hier een foto met een mooie Deck out Woman Crystal Eyelid patch op mijn ogen. Op deze foto zie je goed hoe jelly het is, want er zit ook nog een crème op. Ik moest wel even lachen om het resultaat, want het ziet er erg grappig uit! Ik ben zulke patches niet gewend, maar het is een plezier om te testen! De patches heb ik dus dertig minuten laten zitten. Op de gegeven moment begon het helaas wat te irriteren, maar niet dat het heel vervelend werd gelukkig.

En dan de na foto! Ik moet eerlijk toegeven dat het best lastig was om het resultaat te zien. Ik heb niet enorme wallen, maar wel wat. Naar mijn idee zijn mijn wallen niet enorm weggetrokken. Volgens mij maar een klein beetje. Het valt niet enorm op dat ze ineens zijn verdwenen, want ik heb nog wel wat wallen. Helaas pindakaas, maar de patches hebben niet geweldig geholpen. Mijn verwachtingen lagen ook niet zo hoog, omdat ik het nog nooit had geprobeerd. Toch heb ik het idee dat het wel wat voedend heeft gewerkt voor mijn wallen, want ik voelde wel dat het iets deed met mijn huid. Maar een wondermiddel, dat is het zeker niet! Maar testen kan geen kwaad.

De patches waren erg leuk om te testen. De jelly substantie zorgde ervoor dat het grappig was om aan te brengen. Het resultaat is helaas niet wat ik had gehoopt. Mijn wallen zijn niet veel minder geworden. Wel heeft het voor mijn gevoel als verzorging gewerkt, maar dat kan ik niet bewijzen.

De Deck out Woman Crystal Eyelid patch kun je kopen via internet. Ik weet geen betrouwbare sites, omdat ik dit gekregen heb bij een winactie.

Heb jij ooit patches geprobeerd voor je wallen?

1 Comment

  1. niesca juli 28, 2014 / 9:29 am

    wat een apart product! lijkt me ook gewoon voor de leuk leuk om uit te testen jammer dat het niet het resultaat gaf wat je wuilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge