Atrix Intensief Beschermende Crème

Het is alweer een tijdje flink koud in Nederland, en daar baal ik van. Ik heb een hekel aan de kou, en het is ook zo slecht voor mijn handen! Ik krijg er droge handen van, en soms gebeurt het zelfs dat ik wondjes krijg. Dat moeten we natuurlijk niet hebben! Daarom heb ik een crème gekocht van Atrix, en hopelijk maakt dat mijn handen weer heerlijk zacht.
Atrix is een merk dat al erg lang bestaat. Ik kende het nog niet, en daarom vond ik het een goede gelegenheid om een product van het merk te testen. En niet zomaar een product, maar de Intensief Beschermende Crème. De pot vind ik er erg aantrekkelijk uitzien. Het heeft echt zo’n verzorgende uitstraling, mede door de kleur maar ook door de details op de pot. De kleur vind ik mooi, en de lettertypes vind ik ook goed uitgekozen. Het is een flinke pot, want er zit namelijk 250 ml crème in. Daar kan ik vast een hele tijd mee doen! Ja, de pot vind ik veel pluspunten hebben, en het is eigenlijk een uiterlijk die ik verwacht bij een crème.

Netjes wat folie erover, zoals het hoort!

En zo ziet de crème eruit. Gewoon een simpele witte crème. Atrix belooft dat de crème je handen een intensieve verzorging en langdurige bescherming geeft tegen ruwe invloeden van het dagelijkse leven. Het is een crème met natuurlijke kamille, en het vormt een beschermende laag op de huid zodat zelfs ruwe en beschadigde handen gladder en zachter aanvoelen na eerste gebruik. Zonder kleurstoffen. Nou, dat klinkt nog eens goed! Na een keer gebruiken moet het dus al werken, en daar gaan we voor! Weg met die droge handen, ik verwelkom alvast de zachte handjes!

Hier zie je misschien de textuur van de crème beter. De crème ziet er heerlijk zacht uit, en dat merkte ik meteen toen ik met mijn vinger in de pot ging. Het voelt als een goede crème, waar ik momenteel niks op aan te merken heb. Maar werkt het ook tegen mijn droge handen?

En dan nu het resultaat! Laat ik maar met de deur in huis vallen: wat een top crème is dit! Zoals je ziet zijn mijn handen op de bovenstaande foto helemaal niet meer droog. En hier had ik hem pas een keer aangebracht! De crème voedt echt. Dat voelde ik al meteen toen het op mijn huid kwam, en het trok al snel in mijn huid. Mijn handjes waren na gebruik heerlijk zacht, en ik werd er gewoon blij van! Eindelijk weg met die droge handen! Het enige nadeel is dat de crème wel prikt als je handen echt erg droog zijn, en zelfs wat rood. Dat had ik dus. Maar zo kreeg ik wel meer het idee dat het werkte, en dat is dus weer goed. Ja, ik ben erg blij met het resultaat!

Atrix, je bent een fijn merk! De crème werkt beter dan ik had durven dromen. Dag, droge en schrale huid! Welkom baby zacht huidje! Ik kan hier makkelijk aan wennen! Ik ga mijn handen elke dag verwennen met dit product, en als je last hebt van droge handen dan weet je welk product je kan helpen!

De Atrix Intensief Beschermde Crème kocht ik voor rond de 2 euro bij de Plus!

Heb jij last van droge en schrale handen?

9 Comments

 1. Just Love Life december 22, 2013 / 7:12 am

  Klinkt erg goed! En wat goedkoop! Wij hebben alleen geen Plus geloof ik
  Ik heb ook heel erg last van droge handen, tot wondjes aan toe…

 2. filosophiee december 22, 2013 / 9:01 am

  Klinkt echt goed! En het prijsje ook:) Lekker budget!

 3. Rani december 22, 2013 / 9:13 am

  Ziet er goed uit en al zeker voor die prijs , zo goedkoop. En ik vind dat je mooie foto’s hebt gemaakt , doe zo voort ! En ik heb ook last van droge handen , insmeren maar :)

 4. beautyweetjewatjes december 22, 2013 / 10:16 am

  Ik heb dit merk nog nooit gehoord of gezien maar het ziet er goed uit.

 5. Nicky december 22, 2013 / 8:17 pm

  Ik kende de merk nog niet maar het is wel lekker budgetvriendelijk en ziet er goed uit qua werking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge