Mijn meest gedragen haarstijlen

Eigenlijk praat ik nooit over het onderwerp haren. Ik ben daar niet zo’n expert in, en verdiep me daar niet zo in. Wel heb ik enkele haarstijlen die ik regelmatig draag! Deze haarstijlen zijn simpel, en voor de meeste gebruik ik ook een haar item. Mijn vijf meest gedragen haarstijlen ga ik vandaag aan jullie laten zien. Ik vind ze mooi, en ik hoop jij ook!

Ten eerste niet echt een haarstijl, maar dit is hoe ik mijn haar vaak heb: los. Ik heb best lang haar momenteel. Daar heb ik lang voor gespaard, en ik vind los haar daarom ook mooi bij me staan. Lekker simpel, maar helemaal niet verkeerd.

Dan de bekende visgraatvlecht. Ook ik heb hem geleerd via YouTube, en ik vind hem mooi! Ik draag hem eigenlijk vooral aan een kant, en dat is meestal rechts. Ik vind het mooi los hangen, en zo zie je het aan de voorkant van mijn gezicht. Deze visgraatvlecht is erg makkelijk om te maken. Je pakt twee plukken haar, en van de ene pluk pak je een plukje en die doe je bij de andere. En dat doe je ook bij de andere pluk, en ga zo maar door. Op dit filmpje kun je precies zien hoe het moet. Ik vind het persoonlijk erg schattig maar ook stoer staan, en het kost weinig tijd om te maken! Like!

Voor de volgende haarstijl heb je een haarklem nodig. Deze heb je waarschijnlijk wel in huis, en anders zijn ze makkelijk te vinden in veel winkels. Ik heb er een met een mooi bloemenprintje, leuk! Hoe ziet het eruit in je haar?

Een klem in je haar heb je waarschijnlijk wel vaker gezien, en weet je ook hoe je het in je haar moet klemmen. Toch kun je hier een filmpje vinden. Je kunt je haar ook van tevoren in een staart doen, en dat heb ik hier gedaan. Zo kun je je haar makkelijker oprollen. Het zit binnen no-time in je haar, maar het ziet er toch verzorgd uit! Bij lang haar is het echt ideaal vind ik!

De volgende haarstijl is ook met een klem, maar dan met een bananenklem. Dit is een wat plattere klem, die je anders vastmaakt. De klem past goed bij de kleur van mijn haar, en deze heb je volgens mij ook in verschillende varianten.

En zo ziet de bananenklem eruit in je haar! Hoe tof! Het is eigenlijk gewoon een soort staart, maar het ziet er toch anders uit! De klem moet je gewoon in je haar klemmen. Hier kun je zien hoe. Deze haarstijl vind ik er vooral chique uitzien, en het is toepasselijk voor verschillende gelegenheden. Daarom draag ik het zo graag! Als ik een bad hairday heb pak ik deze klem, en dan zijn mijn problemen opgelost!

De volgende haarstijl maak je met deze haarvlechter, oftewel de Ponytail Loop. Dit item bestaat al ontzettend lang, en misschien heb je het zelf al in huis! Het is een hulpmiddel die je kan helpen om een aparte staart te maken!

Dit is toch stukken leuker dan een simpele staart! Het ziet er apart uit, maar het is echt simpel om te maken! Hier zie je hoe het moet! Je maakt dus eigenlijk gewoon een staart, steekt de haarvlechter boven het elastiekje en haalt de staart erdoorheen. En dan trek je het naar onderen! Ik vind het er echt prachtig uitzien! Het ziet er elegant en sierlijk uit! Ook helemaal perfect voor een feestje of voor een dag naar het strand! Als ik een staart wil, dan pak ik vaak de haarvlechter bij! Wat een top ding is dit!

En dat waren mijn vijf favoriete haarstijlen. Ik zei toch dat ze simpel zijn! Ik kan eigenlijk niet kiezen welke ik het leukste vind, want ik vind alle haarstijlen prachtig! Er zit denk ik voor iedereen wel wat tussen!

Welke bovenstaande haarstijl vind jij het mooiste?

18 Comments

 1. Michaela augustus 3, 2014 / 5:08 am

  Die laatste haarstijl vind ik het mooiste ;) Ziet er gewoon super mooi uit!

 2. Oum Feerozah augustus 3, 2014 / 6:11 am

  Leuk om te zien zeg! Dat tweede kapsel staat je heel mooi

 3. Tineke augustus 3, 2014 / 7:26 am

  Wat een leuk artikel, die laatste is toch wel het leukste!
  Liefs

 4. Jasmijn augustus 3, 2014 / 8:24 am

  Leuke haarstijlen! De laatste vind ik toch wel het mooist :)

 5. Steffi augustus 3, 2014 / 8:40 am

  Wat leuk om te zien! Ik vind het derde kapsel het leukst! (:

 6. Kim augustus 3, 2014 / 12:43 pm

  Leuk om te zien! De laatste stijl vind ik het leukst! En je hebt heel mooi haar <3.

 7. Helene augustus 3, 2014 / 12:49 pm

  Wauw, wat super leuk om te zien hoe jij je haar doet, zelf hou ik mijn haar ook vaak los, of bijv. in een knot of staart. Heel erg leuk om te zien!

 8. niesca augustus 3, 2014 / 1:22 pm

  Leuk! ik draag mijn haar het liefst los of makkelijk in een rommelige knot

 9. Kimberley augustus 3, 2014 / 1:35 pm

  Jeetje, wat is jouw haar mooi en lang.
  Ik gebruikte dat laatste ding ook heel vaak.
  Maar ik ben hem kwijt en weet niet waar ik hem moet halen.
  Nu weet ik hoe hij heet, ik ga hem zoeken!
  Dankjewel!

 10. Lotje augustus 3, 2014 / 3:51 pm

  Wat heb je mooi lang haar! Ik vind de stijl met de ponyhair loop erg leuk! x

 11. Sas augustus 3, 2014 / 4:32 pm

  Leuk om te zien! Ik heb mijn haar eigenlijk bijna altijd hetzelfde, wil hier zeker meer verandering in brengen

 12. Rania augustus 3, 2014 / 6:32 pm

  Je haar is zo mooi ! Ik vind de visgraatvlecht en de laatste haarstijl het mooist ! Ik draag zelf mijn haar ook heel vaak los !❤

 13. Shanti augustus 5, 2014 / 12:14 pm

  Leuk om te zien :) Bij mij zakt zo’n bananenklem altijd ontzettend uit, zo jammer want ik vind het zo mooi.

 14. Lyana augustus 9, 2014 / 10:57 am

  Nog nooit gehoord van die ponytail, het ziet er heel apart uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge