27 Comments

 1. Handige review, want ik ben nog opzoek naar een nieuwe eyeliner en deze klinkt goed! Eyeliner is inderdaad even wennen. Ik vond het eerst ook niet mooi (ik droeg altijd oogpotlood), maar nu draag ik iedere dag eyeliner!

 2. Ik draag zelf geen eyeliner. Dat komt doordat ik een enorme kluns ben. Haha. Ik zit overal naast. Maar misschien is zo’n stift wel een goed idee. En voor die prijs, kan ik het wel proberen.

 3. niesca

  ik heb wel eens zon stift/pen gebruikt zelf vind ik het niet fijn ze drogen vrij snel uit maar misschien ga ik er gewoon verkeerd mee om ;)

 4. Nailsbyfml

  Hij lijkt me heel erg fijn! Wat een leuke achtergrond zeg met die tijdschrift! Ik heb nu een eyeliner van essence, die bijna op is. Dus misschien deze maar proberen :)

 5. Rani

  Ik draag zelf ook nooit eyeliner! Ik vind het een heel gedoe en ik word er zo zenuwachtig van! Als het niet perfect is, verpest het heel je ooglook vind ik. Ik zelf breng een lijntje boven mijn ogen aan met een zwarte oogschaduw en een penseel, dat is gemakkelijker en ik vind dat beter bij me staan dan eyeliner!

 6. Robin

  Het maakt ook uit hoe je de eyeliner aanbrengt, of het er leuk uitziet. Ik bedoel hiermee op welke punten je de eyeliner wat dikker maakt en waar juist heel dun. Met een ‘wing’ of juist niet. Zo kun je ook je ogen groter laten lijken door eyeliner of juist kleiner. Misschien dat je daar een beetje mee kunt experimenteren…? :)

 7. Joyce

  Na een paar keer gebruiken moet je hem op de kop bewaren zodat het stiftje de kleur goed opneemt, anders word de lijn niet meer zo mooi zwart. Je hebt mooie en duidelijke foto’s gemaakt ! De review is heel eigen, dat vind ik leuk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *