24 Comments

  1. Ik vind het leuk om te zien, je ziet heel veel creaties voorbij komen. Ik doe het niet, heb nog een hele bak met kralen liggen om sieraden te maken, maar daar doe ik niets mee.

  2. Leuk! Bijna alle kinderen die ik in mijn groep heb doen het en mijn zusje ook! Ik heb het zelf nog niet geprobeerd. De bandjes die je hebt gemaakt zien er mooi uit!

  3. Wat handig dat je het zo stap voor stap uitlegt! Mijn zusje vind dit onwijs leuk en heeft het mij ook geleerd alleen dan met een vork :D . Haha, ik vind het wel leuk om te doen, maar de armbandjes zelf draag ik eigenlijk niet.

    Xjes Femke

  4. Wat grappig, ik ben er ook onlangs mee begonnen. Omdat ik door een motorongeluk een hersenschudding heb opgelopen, lig ik momenteel veel op de bank en lezen, op m’n telefoon dingen doen en tv kijken gaan niet zo heel goed. Ik verveel me dus rot en zocht iets anders om te doen. Ik heb hetzelfde starterskitje en inmiddels ook al 4 armbandjes gemaakt. Tot nu toe alleen met de fishtail en één met de dubbele fishtail, maar ik wil ook nog wel andere soorten gaan proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *