Mijn nieuwe boeken van Boekenkraam

IMG_7820000

Sinds een tijdje ben ik compleet verslaafd aan boeken. Ik heb er ondertussen veel meer, en dat vind ik heerlijk. Ik lees boeken heel snel uit, en vandaar dat ik snel kan beginnen aan een ander boek. Van Boekenkraam ontving ik drie boeken. Alledrie thillers, laat ik daar nou net fan van zijn. Kijk je mee?

Boekenkraam is een webshop die nieuwe boeken en beschadigde boeken verkoopt met kortingen tot wel 80%. In de boekenhandels zijn boeken vaak erg duur, en bij Boekenkraam bespaar je een hoop geld. De webshop koopt boeken op bij groothandels en uitgeverijen. Ze verkopen heel veel boeken. Van oude tot nieuwe boeken. Ik vind het een erg leuk initiatief! De volgende boeken heb ik ontvangen.

Het genre thriller vind ik het leukste om te lezen. Ik leef helemaal mee met de hoofdpersonen en vaak kan ik dan niet stoppen met lezen. Je wilt dan gewoon weten wat er gebeurt en dat maakt het zo krachtig. Zwijgplicht, de verloren dochter en het meisje met de groene ogen lijken me ontzettend leuk. Alleen van Helen Vreeswijk heb ik ooit boeken gelezen, maar de andere auteurs kende ik nog niet.

De boeken van Helen Vreeswijk lees ik erg graag. Ze heeft verschillende boeken op haar naam staan en ze pakt vaak algemene problemen aan. Zwijgplicht had ik nog niet gelezen. Het gaat dus over een verzorgingstehuis waar verschillende gewonden en doden vallen. Zelf heb ik ooit in een verzorgingstehuis stage gelopen dus het boek greep me meteen aan. Ik ben erg benieuwd waarom het gebeurt en wie het op zijn geweten heeft. Ik weet niet precies wat ik moet verwachten, maar daar kom ik snel achter. Ik kan niet wachten om dit spannende boek te lezen.

Toen de ik de voorkant van dit boek zag was ik meteen benieuwd naar het verhaal erachter. De kaft vind ik erg krachtig en mooi. Toen ik de achterkant las van het boek De verloren dochter geschreven door Lucretia Grindle wist ik zeker dat ik dit boek wil lezen. Het gaat dus over Kristen, die samen met haar vriend op vakantie gaat maar later vermist blijkt te zijn. Met de commissaris en inspecteur gaan haar ouders op onderzoek uit, en dan gebeuren er nog meer dingen. Ik denk dat dit wel zo’n verhaal is waar je je aandacht volledig moet leggen op de tekst, want anders snap je het denk ik niet meer. Op de achterkant van het boek komen al meerdere mensen naar boven, en ik ben benieuwd of ik iedereen uit elkaar kan houden. Ik ga dit boek zeker met plezier lezen.

Naar dit boek ben ik het meest benieuwd. Het heet Het meisje met de groene ogen en het is geschreven door Siobhan Hayes. Het gaat over Katy die wordt achtervolgd door Genevieve, het meisje met de groene ogen. Genevieve heeft een duistere kant en Katy gaat met haar beste vriend op onderzoek uit naar haar verleden. Dit lijkt me echt zo’n verhaal die je blijft grijpen omdat je wilt weten wie Genevieve is en wat ze van plan is. En waarom is de nadruk zo gelegd op haar groene ogen? Het boek zou zo verfilmd kunnen worden naar mijn idee. De schrijfstijl van Siobhan Hayes lijkt me prettig lezen en ik denk dat ik mezelf uren kan vermaken met dit boek.

De boeken zijn best dik, maar des te meer plezier heb ik ervan. Ik denk dat ik als eerste ga beginnen aan Het meisje met de groene ogen, en daarna De verloren dochter. Ik wil Boekenkraam bedanken voor deze toffe boeken. Mij als boekenliefhebber maak je intens gelukkig met zulke boeken.

Welk boek van de drie lijkt jou het leukste?

9 Comments

 1. Zonnewolk mei 22, 2015 / 5:46 am

  Boekenkraam heb ik sinds pas ook ontdekt! Heb er al twee flinke bestellingen gedaan, hihi!
  Ik ben ook heel benieuwd naar ‘Het meisje met de groene ogen’!
  Zonnewolk onlangs geplaatst…Liedje delenMy Profile

 2. Maaike mei 22, 2015 / 10:31 am

  Lijken me alle drie fijne boeken! Ik ben nog op zoek naar veel leesboeken voor de vakantie. Kan niet wachten totdat ik weer meer tijd heb om te lezen!
  Maaike onlangs geplaatst…Wegdromen bij de make-up van Too FacedMy Profile

 3. Kirsty mei 22, 2015 / 5:36 pm

  Leuk dat je deze boeken opgestuurd kreeg! Vooral Het meisje met de groene ogen lijkt mij wel erg leuk! Ik ben niet altijd van de thrillers, maar deze klinkt al erg interessant! :)
  Kirsty onlangs geplaatst…My Week in Photos #40My Profile

 4. Eline mei 22, 2015 / 6:31 pm

  Wat een mooie boeken heb je gekocht. Ik ben erg benieuwd naar de reviews!
  Eline onlangs geplaatst…Tips voor de perfecte zwangerschapsjeansMy Profile

 5. Mei Qi mei 23, 2015 / 10:38 am

  Zelf ben ik niet echt fan van boeken lezen masr ik merk dat ik het wel leuker begin te vinden :)
  Mei Qi onlangs geplaatst…vriendschapMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge