24 Comments

 1. Jolijn Doelman

  Super leuk, dit had ik echt bog nooit gezien! Een heel leuk idee voor verjaardags cadeautjes!
  Ik doe graag mee & heb alle verplichte dingen gedaan.
  Liefs, Jolijn.

 2. Nynke

  Wat leuk zeg. Zou ik cadeau willen geven aan mijn nichtje. Ze kan net schrijven en schrijft vaak verhaaltjes. Het is natuurlijk superleuk om dit in haar eigen notitieboekje te doen.

 3. Woaah, te gekke actie! Mooi boekje en foto’s zeg. Ik was net op zoek naar een nieuw boekje voor mijn foto’s (die ik nog wel moet afdrukken, haha) Perfecte timing dus. Ik doe graag mee :)

 4. Beautyding

  Heel erg gaaf! Ik zou graag de foto’s willen afdrukken met mijn favoriete band! Het boekje ga ik gebruiken om herrineringen, zoals toegangskaartjes en boekjes in te plakken. Heel veel succes, ik doe bloglovin!

 5. Marieke

  Ziet er echt super leuk uit! En wat een timing ;). Ik ben net op zoek naar een mooi notitieboekje waar ik bij kan houden hoeveel uur ik heb gevaren met mijn nieuwe bootje, wie er mee was en de routes! Nog niet echt iets leuks gevonden, maar heb nooit geweten dat je ook zelf er een kon ontwerpen!

 6. Wat een leuk notitieboekje! Met de winactie doe ik overigens niet mee, om de simpele reden dat ik nooit notitieboekjes gebruik (alles digitaal) en ook nooit foto’s afdruk. Maar wel een leuke actie!

 7. filosophiee

  Wat leuk Liz! Mooi gemaakt. Ik doe graag mee:) Dit heb ik gedaan:

  - Volg Trendlish op BlogLovin en like dit bericht.
  - Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres.
  - Volg Trendlish op Twitter.

 8. Wat heb je een mooi notitieboekje samengesteld en gaaf ook dat je met zoveel bekende Youtubers op de foto bent geweest! :) Ik sla de winactie even over; ik heb zover ik weet niet meteen foto’s die ik superleuk of mooi vind liggen.

 9. cheyenne jansen

  Wat leuk meid. Lijkt me gaaf om een notitieboekje te maken met mijn eigen foto’s. Ook leuk voor als je op vakantie gaat zo kun je een persoonlijk vakantieboekje maken.

  Ik heb alle stappen gedaan onder mijn naam Cheyenne jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *