32 Comments

  1. Jasmijn

    Leuk overzicht! Ik heb sinds een jaar ook een o’clock horloge met een minie muis klokje en ben er nog steeds heel blij mee :) Vroeger was ik ook dol op lipsmackers, maar de laatste tijd gebruik ik liever de EOS lippenbalsems.

  2. Jasmijn

    Leuk overzicht! Ik heb sinds een jaar ook een o’clock horloge met een minie muis klokje en ben er nog steeds heel blij mee :) Vroeger was ik ook dol op lipsmackers, maar de laatste tijd gebruik ik liever de EOS lippenbalsems.

  3. Je O’Clock horloge is echt leuk, lekker kleurtje voor de zomer! Lipsmackers vind ik ook zo fijn om te gebruiken. Mijn dochter heeft de prinsessenvariant, haha. En wat tof dat je blog alweer bijna twee jaar bestaat! Zo leuk dat je nog steeds blij bent met je logo :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *