Hot famous guys #2

Het is al een tijdje terug dat ik een artikel schreef over een aantal knappe mannen. Ondertussen is mijn lijstje alleen maar groter geworden. Ik denk dat jullie het wel leuk vinden om weer wat knappe mannen te zien! Ik tenminste wel. In dit rijtje niet alleen Nederlandse knappe mannen, maar ook uit het buitenland.
Jeffrey Wammes
Jeffrey Wammes is een turner. Ik ken hem nog niet zo lang. Ik ken hem vooral door het programma Sterren Springen, waaraan hij meedeed. Wat een knappe jongen is dit! Kijk dat lichaam ook. Die moeten jullie ook zien, vandaar deze foto. Hij heeft een beetje een baby face, maar dat geeft niks. Zijn lach en zijn lichaam laten dat verdwijnen. Ik vind hem persoonlijk erg aantrekkelijk. Helaas valt hij zelf op mannen, maar dat vergeten we maar even. Hij is leuk, punt uit. Ik heb hem trouwens twee keer in het echt mogen zien bij Sterren Springen, yes! Ik heb zelfs een foto met hem samen!
Ian Harding
Als je Pretty Little Liars kijkt, dan ken je Ian Harding. Hij speelt daarin Ezra Fitz. Deze foto zegt genoeg denk ik. Wat een mooi gezicht heeft hij! Heel mannelijk, en zijn ogen vind ik zo mooi! Ook heeft hij wat stoppeltjes, wat ik ook altijd mooi vind bij een man. Het moet niet te overdreven worden, maar dat heeft hij gelukkig ook niet. In Pretty Little Liars is zijn karakter ook erg leuk, en dat maakt hem nog aantrekkelijker. Ja, Ian Harding mag er zeker zijn!
Dennis Storm
Dennis Storm is een Nederlander, en hem kun je kennen van het programma Proefkonijnen. Zijn uiterlijk spreekt me erg aan, anders stond hij natuurlijk ook niet in dit lijstje. Zijn gezicht heeft iets wat ik erg leuk vind. Het geheel is gewoon top haha. Ook zijn blonde haren vind ik goed zitten, en zijn lach laat je smelten. Ook zijn lichaam is niet verkeerd. Als je benieuwd bent, kijk maar op Google. Genoeg plaatjes van te vinden! Dennis Storm is een hottie.
Dave Roelvink
Dave Roelvink is de zoon van Dries Roelvink. Ik denk dat hij zeker in mijn top 3 lijst staat van knapste mannen. Ik vind hem gewoon perfect. Hij is ook model, en daar kan ik me goed in verplaatsen. Hij heeft blauwe ogen, die je zo lief aankijken! Op deze foto zie je dat niet goed, maar zijn ogen zijn echt geweldig. Oke, ik ben een beetje erg enthousiast over Dave. Maar kijk dan! Zijn kaaklijn vind ik ook prachtig, en zijn haar zit ook zoals het moet. Tot mijn geluk heb ik Dave twee keer in het echt gezien bij Sterren Springen. Geloof me: in het echt is hij nog knapper.
Keegan Allen
Keegan Allen speelt ook in Pretty Little Liars. Hij speelt Toby Cavanaugh. Zijn uiterlijk sprak me eerst niet aan, maar ik begon hem steeds leuker te vinden. Hij heeft iets geheimzinnigs wat hem zo knap maakt. Zijn gezicht is anders, maar ik vind hem een mooie man. Vooral zijn ogen en zijn mond laten me naar hem kijken. Als je Pretty Little Liars kijkt, dan weet je waarschijnlijk waarom ik hem zo knap vind.
Koen Verweij
Koen Verweij is een schaatser, die je hoogstwaarschijnlijk wel kent. Toen ik hem voor het eerst op tv zag was ik al verkocht. Zijn gezicht en zijn haren staan geweldig bij elkaar. Normaal spreekt lang haar bij mannen me niet zo aan, maar hem staat het zo goed! Kijk ook eens naar de vorm van zijn hoofd. Zijn kaken vind ik prachtig. Ook zijn ogen kijken me lief aan. Tot mijn geluk heb ik hem ook twee keer mogen zien bij Sterren Springen. Ik heb zelfs een foto met hem en een handtekening! Ik ben soms best jaloers op mezelf.

De woorden: ‘mooi, knap, prachtig, perfect, ogen en kaaklijn’ heb ik vaak genoemd in dit artikel. Dat mag ook wel eens! Ik heb best wel een uiteenlopende smaak, en ik ben benieuwd wie jij knap vind!

Wie vind jij de knapste van de bovenstaande mannen?

About these ads

9 gedachtes over “Hot famous guys #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s