Lipsmacker Party Pack

Vandaag heb ik een leuke review voor jullie! Ik review namelijk het Lipsmacker Party Pack. Lipsmackers zijn tegenwoordig niet meer zo bekend, maar een aantal jaren terug wel. Zelf had ik er nog geen, en ik besloot maar meteen een hele pak te kopen. Als je ze eenmaal ziet, dan wil je ook alle smaken!
Dit is de verpakking waar alle Lipsmackers in zitten. In totaal zitten er acht Lipsmackers in, waar je dus een lange tijd mee kan doen! Zelf stond ik voor het schap met alle Lipsmackers. Ik wist even niet welke ik moest kiezen. Dus toen koos ik ervoor om meteen acht Lipsmackers te kopen! Of ik ze op krijg weet ik niet. De verpakking heeft mede mijn aandacht getrokken, want het ziet er tof uit! Aan de zijkant kan je tekeningen vinden van de smaken van de Lipsmackers. Hoe cute is dat! Ook liggen de Lipsmackers mooi op een rijtje. Hieronder ga ik alle smaken even toelichten.
Als eerst zit er de Lipsmacker Vanilla in. Deze Lipsmacker ruikt ook écht heerlijk naar vanille. Niet te overheersend, dus dat is mooi.
De volgende Lipsmacker heeft de smaak Mango. Ik kan er zeker uithalen dat het mango is. Het ruikt erg zoet, en de geur is erg aanwezig. Je moet er van houden.
IMG_08966Dit is de Lipsmacker Wild Raspberry, oftewel bosframboos(?). Eigenlijk eet ik nooit frambozen, dus de precieze geur wist ik nog niet. Ik vind hem echt ontzettend lekker ruiken! Heerlijk naar snoepjes ook. Als je van een wat minder sterkere geur houdt is dit iets voor jou.
Lipsmacker Watermelon ruikt precies naar watermeloen. Ik denk dat ik deze geur het meest overtuigend vind. Watermeloen is een erg aparte geur, maar voor op je lippen vind ik het erg lekker!
En dan mijn favoriet: Tropical Punch. De geur van tropische vruchten ruik je goed. Het ruikt een beetje naar zure matten, en die vind ik ongelofelijk lekker! Het is erg zoet. Ja, deze Lipsmacker gaat als eerste op denk ik!
De volgende Lipsmacker heeft de smaak Cotton Candy. Eerst wist ik niet wat Cotton Candy was, maar het is dus suikerspin. Dit is weer een geur die je wat minder ruikt, maar ik kan er nog net uithalen dat het ruikt naar suikerspin. Het ruikt heel zacht, maar ook weer zoet. Dit is ook een van mijn favorieten.
Als ener laatste heb ik nog de smaak kiwi. Kiwi vind ik een van de lekkerste fruiten, dus hier was ik benieuwd naar! Helaas valt de geur me een beetje tegen. Hij ruikt een beetje naar watermeloen!
En als laatste de smaak Strawberry, oftewel aardbeien. Deze geur is minder sterk, en ook ruik ik niet zo goed de aardbeiengeur. Dat betekend niet dat ik hem niet lekker vind!
Zo, dan hebben we alle smaken gehad! Zoals je ziet hebben de Lipsmackers ook bijna allemaal een andere kleur. Leuk! Verder moet je de Lipsmacker naar boven krijgen door middel van het draaisysteem aan de onderkant. Dat werkt goed! Over naar de kwaliteit. Eerlijk gezegd had ik niet zo’n hoge verwachtingen qua kwaliteit. Het ging mij meer op de smaken, maar deze Lipsmackers hebben me verrast! Ik vind ze oprecht erg fijn. Het voelt erg romig en zacht aan op je lippen, en ze zorgen voor zachte lippen! Dat komt onder andere door de plantaardige olie en bijenwas die de Lipsmackers bevatten. Heel erg fijn! Ook velletjes laten de Lipsmackers verdwijnen, dus wat wil ik nog meer?
De Lipsmackers zijn leuk, schattig, mooi en fijn! Bijna alle geuren ruiken ook echt naar de  smaken. Mijn favorieten zijn Tropical Punch, Cotton Candy en Vanilla. Ik heb mijn Lipsmackers mooi op een rijtje gezet, en ik pak ze regelmatig! Ze werken zo goed voor mijn lippen!

Het Lipsmacker Party Pack heb ik gekocht bij de Ici Paris voor 9,15 (normaal 10,15).

Wat vind jij van Lipsmackers?

About these ads

24 gedachtes over “Lipsmacker Party Pack

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s