Triangle & bordeaux

IMG_975111Triangle & bordeaux, dat is de naam van deze outfit. De afkomst van het woordje triangle verklap ik straks, en het woordje bordeaux zegt denk ik al genoeg. De vorige keer maakte ik foto’s buiten, maar deze keer ging ik weer foto’s maken in mijn vertrouwde kamertje. Dat leverde ook een funny foto op, die ik ook met jullie ga delen!

De outfit die ik vandaag aan jullie laat zien vind ik prachtig. Het geheel staat vrouwelijk en chique. Eigenlijk draag ik weinig van zulke kleding, want vaak ga ik voor iets stoerders. Maar afwisseling moet er zijn! De naam bordeaux komt van mijn blouse af. Deze blouse heb ik gekocht bij de Primark, hoe leuk! Ik zag hem liggen en ik dacht: wat een mooierd! Ik heb bordeaux altijd al een aantrekkelijke kleur gevonden, en ik begrijp goed waarom het een tijdje goed in de mode was. Eigenlijk is dit het enigste bordeaux item dat ik heb, maar ik wil er nog meer! Het liefst ook een bordeaux blazer, of zelfs een broek! Over een broek gesproken: ik heb mijn bruine strakke broek erbij gecombineerd. De kleuren staan verrassend goed bij elkaar, en deze broek zit ook gewoon heerlijk! Hij zit best strak, maar het voelt niet alsof het strak zit. Heel stretchy is het. Samen met enkele sieraden heb ik deze outfit afgemaakt, en die sieraden laat ik je zo zien.
IMG_97488Hier wou ik mijn gave ketting aan jullie laten zien, maar het faalde een beetje.
IMG_97499Ik wou even gek doen voor de camera, en het resultaat vind ik wel leuk om te delen! Hier zie je mijn schoenen ook goed!
Ik voel me goed in deze outfit. Ik draag het eigenlijk alledaags, maar ook voor een feestje is het erg toepasselijk.
De naam triangle heb ik gebaseerd op mijn ketting. Het was nog best lastig om deze zo op de foto te krijgen, maar het ziet er wel gaaf uit! De ketting heeft twee kanten. De ene kant is wit en de andere kant is zwart. Heel mooi vind ik hem!
Omdat mijn ketting ook goud bevat, koos ik voor gouden oorbellen. Deze oorbellen draag ik niet zo vaak omdat ze heel zwaar zijn, maar wat een schitterende oorbellen zijn het! Heel stijlvol en vrouwelijk, en het heeft iets wat me aanspreekt. Dit is toch veel leuker dan simpele ronde oorbellen!
Deze sneakers heb je toevallig eergister in een artikel kunnen zien, en deze vond ik wel goed staan bij de outfit! Je verwacht er misschien high heels onder, maar sneakers staan er net zo goed bij! Hakschoenen hieronder vind ik iets teveel van het goede, en vooral voor een dagje school. Op de zijkant zitten ook gouden diamantjes, dus dat staat leuk bij mijn broek en bij mijn sieraden!

Dat wou ik jullie vertellen over mijn outfit. Ik heb met plezier foto’s gemaakt, en hopelijk vond jij het weer leuk om een outfit te zien! Het blijft leuk om outfitfoto’s te maken, en daarom probeer ik eens in de zoveel tijd een outfitpost te maken.

Blouse: Primark.
Broek: Takko.
Ketting: H&M.
Oorbellen: Primark.
Schoenen: Niet zo bekend winkeltje bij mij in de buurt.

Wat vind jij van deze ‘triangle & bordeaux’ outfit?

About these ads

21 gedachtes over “Triangle & bordeaux

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s