My Instagram diary #8

De derde maand van dit jaar is ondertussen voorbij, dus ik ga jullie weer mijn Instagram dagboek laten zien. Deze maand stonden vooral in het teken van leren, bloggen en als kers op de taart Pretty Little Liars. Ik denk dat ik zo mijn maand goed heb beschreven. Over naar de foto’s.
1Op het begin van deze maand lakte ik mijn nagels. Ik merk dat ik dat weer leuker begin te vinden! Dit is een nagellakje van de Crushed Crystals lijn van Catrice. Hier moet ik nog een review over schrijven, maar dit is dus een sneak peek. Ik vind hem mooi, dat kan ik je ook nog meegeven.
Het mooie weer in maart is jullie zeker niet ontgaan. Deze foto maakte ik op een zonnige dag, toen het volgens mij 20 graden was! Ik was zo blij, en dat moest ik met jullie delen. Met een glimlach en geen make-up maakte ik deze foto, en daarna ben ik heerlijk buiten gaan wandelen. Je moet genieten als het lekker weer is, en dat doe ik dan zeker! ‘Ijsje eten?’ is een zin die ik de afgelopen maand vaak heb gehoord.
Ik heb niet alleen het nagellakken opnieuw ontdekt, maar ook lipstick! Deze foto maakte ik in de vroege morgen voordat ik naar school ging. Ik droeg een mooie felle lipstick. Blijft soms raar om het naar school te dragen, maar het voelt zelfverzekerd.
Een review van dit palette hebben jullie ondertussen kunnen zien, en deze foto plaatste ik op mijn Instagram. Het palette vind ik zo mooi! De kleurtjes passen goed bij me.
Deze maand heb ik vaak deze blouse gedragen, en dit printje moest ik met jullie delen! Lekker vrolijk door de bloemetjes! Perfect voor de lente!
6Hebben jullie dat moment meegemaakt op Instagram dat heel Instagram vol stond met foto’s van de zonsondergang? Ik kon natuurlijk niet achterblijven! Toen ik deze foto maakte was ik op een feestje!
En weer nagels. Opnieuw ging ik mijn nagels lakken. Dit is de Essence Nail Art Twins in 06 bella. Ik weet niet of deze nog te koop is, maar het is een prachtig blauw/groenig nagellakje. Helaas ging hij er snel af.
Ik ging voor het eerst hardlopen deze maand! De laatste tijd zie ik zo vaak op blogs dat mensen hardlopen, en ik moest het geprobeerd hebben! Op Instagram vroeg ik of ik een artikel moest schrijven over mijn ervaring, en ik kreeg daar positieve reacties op. Ik heb het artikel nog niet geschreven, en ik denk dat ik het pas ga schrijven als ik al een paar keer heb hardgelopen. Ik kan je alvast verklappen dat best wennen was, en dat ik met een rood hoofd thuis aankwam. Het was die dag ook super warm! Het was heerlijk om even mijn verstand op 0 te zetten en fijn te rennen!
Naast hardlopen ben ik ook gezond bezig geweest. Dit is mijn favoriete koek op dit moment. Het is een mueslireep met chocolade. Nu denk je misschien: huh gezond? Maar de chocolade bevat niet veel calorieën, en deze reep bevat ongeveer 90 calorieën. Het vult ook goed, dus het is prima!
1Tijd om naar school te gaan! Normaal heb ik nooit wat in mijn haren als ik naar school ga, maar dit keer koos ik voor verandering! Ik deed een staart in, en met mijn oorbellen zag het er tof uit!
Op de een of andere manier vind ik het opeens leuk om iemands haren te doen. Ik zag een filmpje bij Mascha hoe je een vissengraat moest maken, en dat ging ik uitproberen bij mijn zusje. Het ging verbazingwekkend goed, want normaal ben ik hier niet goed in! Het resultaat moest ik delen!
En ik ging weer hardlopen! Dit keer niet alleen, maar met mijn zusje! Veel gezelliger is dat! Het ging ontzettend goed, en ik kwam weer met een rood hoofd thuis. In totaal hebben we een half uur hardgelopen, met natuurlijk soms lopen.
4Ik kon het niet laten om weer mijn zusje haar haar te doen, en ik besloot weer een tutorial van Mascha te gebruiken. Dit is de acht vlecht. Hier heb ik lang over gedaan, en ik ben ook trots op het resultaat!

Zo, weer genoeg foto’s heb ik gemaakt in maart! Het was een fijne, maar iets drukkere maand. Volgende week heb ik belangrijke toetsen, en de week erna ga ik alweer op stage! April wordt de maand van de verandering, want ik ga andere dingen doen! Maar ik heb er weer zin in!

Hoe was jou maart?

About these ads

19 gedachtes over “My Instagram diary #8

  1. Leuk dat je de vissengraatvlecht van Mascha hebt gemaakt :) Ik wil die ook heel graag uitproberen! En je hebt mooie, verzorgde nagels zeg. Ik vind dat altijd wel belangrijk als iemand foto’s van haar nagels laat zien, en bij jou valt het zeker op :)

  2. Leuke foto’s! Dat blousje heeft inderdaad een prachtig printje! En wauw die zonsondergang <3 ( ik heb denk ik onder een steen geleefd, want ik heb het niet gezien haha ) en chocolade is trouwens wel gezond als je het met mate eet, het word ongezond als je het te veel eet ( maar dat is denk ik met zo'n beetje alles haha ) maar een beetje chocolade per dag blijkt dus gezond te zijn! (:

  3. Wat spannend dat je stage bijna begint. De vlechten zijn echt tof, ik wou dat mijn haar lang genoeg was haha. Het nieuwe nagellakje ziet er alvast leuk uit. X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s