My new sneakers

Nog niet zo lang geleden liet ik jullie mijn schoenen zien die ik in de winter droeg. Nu een paar weken verder heb ik nieuwe sneakers gekocht voor de lente! Het zat eraan te komen. Ik vind mijn nieuwe sneakers super gaaf, dus ook deze wil ik aan jullie laten zien! Ik ben verliefd!
Voila, mijn nieuwe sneakers. Ik heb voor sneakers gekozen omdat ik over een paar weken stage moet lopen, en dan heb ik goede stevige schoenen nodig. Ook zijn deze sneakers goed voor de lente, omdat ze niet zo hoog zijn. Ik heb deze sneakers in een niet zo bekend winkeltje gekocht bij mij in de buurt, en ze waren ook goedkoop! Kan niet beter toch! Het zijn zwart met witte sneakers, met aan de zijkant een leuk detail!
Omdat ik dus stage ga lopen, heb ik stevige schoenen nodig. Als ik eerlijk moet zijn, zijn deze sneakers niet super stevig, maar goed genoeg. Aan de achterkant zit een fijne rand die er extra voor zorgt dat je er niet uit kan sloffen, en dus ook voor de stevigheid. Ik vind het wel een leuk detail dat dit wit is, want dit maakt het toch wat leuker.
En dan het allerleukste, de toepassing aan de zijkant. Als deze sneakers dit niet hadden had ik ze veel saaier gevonden. Ik weet niet wat het precies moet voorstellen, maar ik vind de steentjes die erop zitten vooral tof! In het midden zijn het eigenlijk een soort van studs, en dat geeft een mooie uitstraling. Het geeft wat stoers aan de sneakers. Je verwacht misschien dat ik van hakken hou, maar geeft mij maar stoere sneakers. Daar maak je me veel gelukkiger mee.
En even een leuke close-up van de veters. Wat moet ik hier nog meer over zeggen? Ik vind het mooi dat ze wit zijn, en ze zorgen ervoor dat de sneakers goed aansluiten op mijn voeten. Vaak slof ik uit schoenen, maar deze veters zorgen ervoor dat dat niet gebeurt.
Ik ben erg blij met deze schoenen! Ik heb nog een paar andere sneakers die wat warmer zijn, en die draag ik de laatste tijd nog. Als het echt goed weer is draag ik deze sneakers, maar ik moet ze vooral bewaren voor stage! Dat is lastig, want ik wil ze het liefst elke dag aantrekken!

Ben jij meer van de hakken of meer van de sneakers? En een fijne 1 april trouwens!

About these ads

24 gedachtes over “My new sneakers

Laat een reactie achter bij Birds4Free Reactie annuleren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s