Ask me anything #4 – The answers deel 1

ask meTijd om de vragen van de 4de ‘Ask me anything’ te beantwoorden! Ik heb leuke vragen binnengekregen, en ik heb besloten om het weer in twee delen te doen. In dit artikel ga ik onder andere beantwoorden wat mijn favoriete piece of make-up is, en naar welk land ik zou willen verhuizen!

Hoe gaat het op school en wat doe je? Door Kim.
Leuke vraag! Ik zit niet meer op het middelbare, maar ik zit ondertussen op het eerste jaar van mijn opleiding. Ik volg de opleiding verzorgende, en ik doe niveau 3. Ik doe dus geen verpleegkunde, want dat is een stapje hoger. Ik weet niet precies wat ik wil doen in de zorg, maar ik denk dat het ouderenzorg word. Thuiszorg lijkt me vooral leuk! Ik wil ook nog een keer stage gaan lopen bij gehandicapten, om te kijken hoe dat is! Misschien is dat wel iets voor mij! Gelukkig kan ik nog veel stage lopen, dus ik heb genoeg tijd om het uit te zoeken! Dit jaar ga ik trouwens 10 weken stage lopen in een verzorgingshuis. Spannend! Tot nu toe gaat het heel goed op school, en ik heb al mooie punten behaald! Soms is het wel even bikkelen qua toetsen in combinatie met mijn blog, maar plannen is daarvoor een uitweg!

Wat is je favoriete piece of make-up? Door Ines.
Lastige vraag! Ik denk dat ik dan toch voor oogpotlood ga. De meeste mensen gaan denk ik voor mascara, maar mascara zie je bij mij helaas niet goed. Ik heb wimpers die niet goed krullen, en daarom ga ik voor oogpotlood. Oogpotlood laat me er wakkerder uitzien, en het geeft me een frisse look. Het ziet er zoveel mooier uit als ik ook oogpotlood gebruik bij een ooglook, en dan komen de kleuren ook beter naar voren! Nee, ik wil niet meer zonder oogpotlood.
SpanjeAls je naar een ander land zou verhuizen, welk land zou dat dan zijn? Door Monique.
Wat een goede vraag! Ik weet meteen het antwoord: Spanje. Wij gaan eigenlijk elk jaar op vakantie naar Spanje, en het is mijn lievelingsland! Ik vind het prachtig. De zon, de zee, het strand, de mensen, het eten en ga zo maar door! Ik kan me daar goed vermaken, en als ik zou moeten verhuizen zou ik zeker daar heen gaan. Maar ik zou dat echt niet kunnen, verhuizen naar een ander land. Ik kan iedereen hier niet missen! Dat is echt niks voor mij, maar voor bijvoorbeeld een aantal weken lijkt het me wel gaaf!

Zou jij over 10 jaar nog aan het bloggen zijn? Door Svenja.
Pfoe, wat een lastige vraag! Over 10 jaar ben ik 27. Ik heb zo’n gevoel dat ik dan nog wel aan het bloggen ben! Ik ben nog niet zo oud dan, en ik zie mezelf dan al helemaal zitten achter mijn bureau in mijn eigen huisje! Ik hoop zeker dat ik dan nog aan het bloggen ben, want het is mijn grootste hobby. Ik hou het al anderhalf jaar vol, dus die 10 jaar kunnen er ook nog wel bij.
IMG_832999Als je maar èèn make-up item mee zou mogen nemen op vakantie, welke zou het dan zijn? Door Svenja.
Je denkt misschien dat ik met oogpotlood zou antwoorden, maar ik ga dan voor waterproof mascara. Waarom? Omdat als ik op vakantie ga zwemmen, dan loopt dat potloodje zeker uit. Ik zwem namelijk veel op vakantie! Waterproof mascara blijft als het goed is gewoon zitten, dus daarom ga ik daarvoor. Dan heb ik tenminste nog wat make-up op mijn gezicht! Het was goed nadenken over deze vraag, maar ik ga zeker voor waterproof mascara. Tenminste als het echt waterproof is dan.

Naar welk land ga je deze zomer heen op vakantie? Door Samantha.
Leuke vraag! Zoals je misschien al verwachtte: Spanje. Al enkele jaren gaan we daar heen, en daar geniet ik volop van. Ik zou nergens anders naartoe willen! Alhoewel ik Ibiza en Hawaii ook wel eens wil bezoeken, maar dat kost helaas zoveel geld! Lijkt me wel een geweldige ervaring omdat het daar ook lekker tropisch is!

Wat zijn jouw favoriete winkels? Door Michaela.
Het eerste wat in me opkomt is de Kruitvat. Hier koop ik altijd mijn make-up producten, dus dat kan niet anders! Qua kledingwinkels vind ik de H&M super leuk, maar ook Pieces vind ik toffe kleding hebben! Hier koop ik heel vaak mijn kleding. Online shoppen doe ik niet, maar daarvan spreken Boohoo en Forever21 me aan. Ik hoop dat ik daar ooit nog online iets van ga kopen!

Wat hebben jullie leuke vragen bedacht! Ik heb ze met plezier beantwoord. Ik wou uitgebreid antwoorden op deze vragen, dus ik heb ervoor gekozen om het in twee delen te doen. Het tweede deel met de andere zes vragen komt snel online! Wie weet beantwoord ik jou vraag dan wel!

Wat is jou favoriete land?

About these ads

22 gedachtes over “Ask me anything #4 – The answers deel 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s