Mijn beauty gewoontes

Gewoontes, we hebben ze allemaal wel. In het dagelijks leven maar ook op beauty gebied. Sommige zijn heel gek, maar sommige zijn ook herkenbaar. Sommige gewoontes zijn heel irritant, maar sommige zijn ook zo vertrouwd. Mijn beauty gewoontes heb ik voor jullie op een rijtje gezet!
Ik moet altijd mijn make-up eraf halen
Dit is op zich niet zo’n hele erge gewoonte, omdat make-up eraf halen goed is! Maar op bepaalde momenten kan het ook vervelend zijn. Ben ik bijvoorbeeld opstap geweest, dan moet ik nog mijn make-up eraf halen. Reden: anders kan ik gewoon niet slapen! Soms wil ik gewoon meteen in mijn bed kruipen, maar dat gaat dan niet omdat die gewoonte me tegen houd. Maar uiteindelijk is het heerlijk als mijn gezicht schoon is!

Aan een lipstick ruik ik altijd even
Dit is een hele aparte, maar ik kan er niet tegen als een lipstick stinkt! Dat het bijvoorbeeld heel chemisch en vies ruikt. Het gaat toch op je lippen, dus dan vind ik dat best belangrijk. Ik doe dit niet altijd hoor, alleen de eerste keer dat ik het product koop. Haha ik zie mezelf nu al helemaal staan in een winkel, ruikend aan een lipstick! Maar gelukkig doe ik dat alleen thuis hoor, wees gerust!
Mascara’s gooi ik bijna nooit weg
Ondertussen staan er al zoveel mascara’s in mijn everyday bakje, maar op de een of andere manier gooi ik ze nooit weg. Ook al zijn ze op of zijn ze over de datum. Ik gebruik ze dan ook niet, maar ze blijven er staan. Misschien ben ik een tikje lui? Maar zoveel moeite is dat toch niet Lizzy, om je mascara’s weg te gooien! Ik zal even tellen hoeveel ik er nu in heb staan: 11 maar liefst.

Ik bijt zo vaak op mijn lippen
Altijd als ik voel dat mijn velletjes op mijn lippen los zitten, ga ik er op bijten. Totdat ik er last van krijg. Heel slecht, maar het is een gewoonte die ik niet afgeleerd krijg. Sommige mensen bijten hun nagels (wat ik niet doe), en ik bijt op mijn lippen. Gek he, dat je zoiets aan kan leren! Regelmatig zit ik in de klas op mijn lippen te bijten en denk ik uiteindelijk: Lizzy dit ziet er waarschijnlijk heel gek uit!
Voor oogschaduw gebruik ik altijd simpele applicators
Dit begrijp je misschien niet, maar oogschaduw breng ik eigenlijk altijd aan met applicators. Behalve in mijn arcadeboog, want daar gebruik ik natuurlijk een kwast voor. Ik vind simpele applicators gewoon zo fijn werken, en ik ben er aan gewend! Ik vind het niet fijn om oogschaduw op mijn ooglid aan te brengen met een kwast. Het voelt heel gek ofzo! Oke, dit is echt een aparte gewoonte.
Ik gebruik altijd teveel oogschaduwbasis
Oogschaduwbasis, ik weet dat ik het teveel aanbreng, maar toch blijf ik het doen. Ik ben gewoon bang dat ik te weinig aanbreng, en dat mijn oogschaduw niet lang blijft zitten. Regelmatig kijk ik make-up tutorials op YouTube en dan denk ik: wat brengt diegene weinig oogschaduwbasis aan! Maar ik breng gewoon teveel aan. Je ziet het dan ook goed zitten. Hierboven zie je dat ik ondertussen alweer aan mijn tweede potje begonnen ben.
Lipgloss haal ik vaak al snel weer van mijn lippen
Lipgloss draag ik heel soms. De reden: ik vind het niet fijn zitten op mijn lippen. Het plakt en het voelt nattig, en ik heb liever een lipstick. Niet dat ik het niet mooi vind, want ik vind een lipgloss prachtig eruit zien! Omdat ik het niet fijn vind zitten, haal ik het er meestal weer na een kwartier vanaf. Dat moet ik niet doen, want dat is zonde!

Als er nieuwe producten van Essence en Catrice in de winkels liggen, word ik lichtelijk gek
Eens in de zoveel tijd, krijgen Essence en Catrice nieuwe producten in hun assortiment. Ik heb veel producten van deze twee merken, omdat ze fijne budget producten verkopen! Als er nieuwe producten in de winkels liggen, wil ik er meteen heen. Het word zelfs zo gek dat als ik zie dat ze nog aan het bijvullen zijn, ik weer na huis ga en later weer terug kom. Een tikje een verslaving misschien?!

En dat waren mijn (gekke?) beauty gewoontes. Sommige zijn redelijk normaal, maar sommige gewoontes begrijp ik soms zelf ook niet. Ik ben benieuwd naar jou beauty gewoontes!

Heb jij (gekke?) beauty gewoontes?

About these ads

9 gedachtes over “Mijn beauty gewoontes

  1. Haha, leuk om te lezen! Ik vind het ook belangrijk dat een lipstick lekker ruikt, vooral die van MAC ruiken zo lekker! En ach, als applicators voor jou goed werken waarom zou je ze niet gebruiken? Gewoon blijven doen :)

  2. filosophiee zegt:

    Wat leuk om te lezen! In de meeste herken ik mezelf wel. Als ik uit ga gebruik ik altijd make-up doekjes, dat gaat een stuk sneller:)

  3. Haha, ik herken me in zoveel dingen! Ik doe ook altijd te veel oogschaduwbasis op, ik heb ook heel veel mascara liggen en ik word ook een klein beetje gek als de nieuwe collectie van Essence en Catrice in de winkel ligt! Leuk artikel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s