Barry M Natural Glow Shadow & Blush Palette

Palettes, ik kan er niet genoeg hebben. Het Barry M Natural Glow Shadow & Blush Palette heb ik laatst toegevoegd aan mijn collectie. Dit palette bevat mooie bruintinten, maar ook een prachtige blush. Kan ik me goed opmaken met dit product, en laat het me stralen? Of is het 10x niks?
Ervaring, dat heb ik niet met de oogschaduws van Barry M. Ik heb wel ervaring met de nagellakjes, maar verder is het merk dus helemaal nieuw voor mij. Het Barry M Natural Glow Shadow & Blush Palette is best bekend. Dat snap ik wel, want alleen het uiterlijk al vind ik mooi! Het is een clean en netjes langwerpig doosje, met eigenlijk een normale breedte voor een palette. Het doosje heeft een bruin/beige kleur, en het is wel toepasselijk voor een glow palette. Het doosje zelf krijg van mij al pluspunten. Op de achterkant van dit doosje kun je de ingrediënten vinden, en wat informatie. ‘Enhance your natural glow with these 6 subtle eyeshadows in natural hues and pastel pink blush’. Interessant!
De binnenkant bevat zes mooie oogschaduws en als extra toepassing een blush! Leuk gedaan, want dat zie je niet vaak in een palette! De oogschaduws zijn vooral bruintinten, maar er zit ook nog een mooie paars/roze kleur bij, namelijk de linkse. De kleuren vind ik goed uitgekozen, en ze passen ook bij elkaar! Een ooglook kan je er dus makkelijk mee maken, als het pigment goed is tenminste. Overigens zitten er twee matte kleuren in, namelijk de tweede en de derde kleur. De tweede lichte kleur kan ik gebruiken als highlighter, en die lijkt me ook mooi voor in de ooghoeken! Ik ben nu wel ideeën aan het bedenken, maar de kwaliteit van de oogschaduws moet ook goed zijn. Daarom ga ik daar nu op over.
De pigmentatie. Ja wat moet ik er over zeggen! Het is niet slecht hoor, dat zeker niet. Maar ik had er eerlijk gezegd iets meer van verwacht. Ik moet eerlijk zijn. De eerste drie kleuren zijn lichtelijk gepigmenteerd. Ik begrijp wel dat die niet heel erg gepigmenteerd zijn, omdat het lichte kleuren zijn. De kleuren die daarna komen zijn al wat beter gepigmenteerd, en dat zijn ook meteen de donkere kleuren. Ik ben niet teleurgesteld, dat is een te groot woord. Maar mijn verwachtingen waren helaas wat hoger. Maar dat wil niet zeggen dat ik hier geen mooie ooglook mee kan maken! De blush kan je onder de oogschaduw zien, wat ik heb aangewezen met een pijltje. Die is redelijk gepigmenteerd.
Dit Barry M Natural Glow Shadow & Blush Palette vind ik fijn, maar de pigmentatie is niet top. Gelukkig kan ik er wel een mooie ooglook mee maken, en dat is het allerbelangrijkste! De applicators brengen de oogschaduws ook fijn aan, en ik heb er geen moeite mee. Daarnaast heeft dit palette weinig fall-out, wat ik niet vaak meemaak. Dat is dus heel fijn! De blush geeft ook een mooie zacht roze kleur aan mijn wangen. Niet opvallend, maar heel natuurlijk. Al met al een goed palette van Barry M!

Barry M is op internet te koop (het palette heb ik mogen ontvangen, maar die webshop is gestopt helaas) voor ongeveer 9,99.

Wat vind jij van dit glow palette?

About these ads

29 gedachtes over “Barry M Natural Glow Shadow & Blush Palette

  1. Eline | Just Little Things zegt:

    Leuke review, ik vind de kleuren ook heel leuk, alleen had ik ook iets maar van de pigmentatie verwacht…
    Liefs

  2. Ik dacht eerst echt WOW, wat een geweldig palette, de kleuren zien er echt super mooi uit. Maar de pigmentatie valt iets ietwat tegen. Maar waarschijnlijk kun je er met meerde laagjes vast nog wat van maken. Ben benieuwd naar een look!

  3. pinkit1988 zegt:

    Leuke review! Ik heb deze ook (en nog zo’n editie) maar inderdaad vind de pigmentatie niet super en het ligt dus nu ergens onder in een la… x

  4. Ik heb het palette zelf ook, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik hem er bijna nooit bij pak. Dit komt denk ik ook door de pigmentatie, maar toch is het palette wel mooi! Fijn weekend Lizzy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s