Full face: sweet pink

IMG_961888Vandaag heb ik weer een ‘full face’ artikel voor jullie! In dit artikel laat ik mijn make-up look zien die ik heb gedragen. Soms heb je van die periodes dat je bijna geen make-up draagt, en soms heb je van die periodes dat je elke dag met je oogschaduwkwasten aan de slag gaat. Dat tweede telt momenteel bij mij. Ik heb een mooie look gemaakt met enkele roze kleurtjes.
IMG_95800IMG_96266Dit is de gehele look. Soms heb je van die morgens dat je denkt van: mmm, in welke stijl zal ik me opmaken? Ik heb zin in wat anders! Deze keer had ik gekozen voor een wat schattige look, door onder andere de roze kleurtjes die matchen bij mijn trui. Ik ben erg tevreden met deze look, en ik weet zeker dat ik hem nog veel vaker ga dragen. Misschien word dit wel mijn all-time favorite look! Wie weet! Overigens heb ik geen foundation gebruikt, alleen wat concealer. Mijn huid blijft goed in stand!
IMG_96055Tada, de ooglook! Misschien denk je: gewoon een nude ooglook! Maar op de foto komt het niet over dat ik de look wat donkerder heb proberen te maken, door de bruin/zwarte kleur. Ten eerste heb ik een beige/roze kleur aangebracht over mijn hele ooglid. Daarna heb ik de zwarte kleur (eigenlijk donkerbruin, maar het lijkt op zwart) in mijn arcadeboog aangebracht. Dit vind ik zo goed combineren bij dat roze! Maakt de look wat spannender en wat vlotter. Als laatste bracht ik een highlighter aan in mijn ooghoek, en onder mijn wenkbrauwen (die je niet goed ziet vanwege mijn pony). De volgorde had ik eens wat anders gedaan, want normaal begin ik met een highlighter. Ik heb gemerkt dat het mooier is als ik dat op het einde pas aanbreng.
IMG_95822En natuurlijk mijn lippen om niet te vergeten! De vorige keer droeg ik trouwens blush, maar deze keer droeg ik het niet. Op mijn lippen draag ik de Catrice Pure Shine Colour Lip Balm in 030 Don’t Think Just Pink. Een mooie roze kleur zoals de naam al zegt. Het is dus een lipbalsem, maar met eigenlijk de uitstraling van een lipgloss. Dit kleurtje staat mooi bij de ooglook, en het geeft mijn uiteindelijke look toch wat meer uitstraling vind ik persoonlijk.
IMG_96300De producten op een rij:

Gezicht:
Essence Stay All Day 16h Concealer

Ogen:
Essence I Love Stage Eyeshadow Base
Barry M Natural Glow Shadow & Blush Palette
Catrice All Round Mascara Ultra Black
Essence Longlasting Eye Pencil in 01 black fever

Lippen:
Catrice Pure Shine Colour Lip Balm in 030 Don’t Think Just Pink
IMG_95811Ik ben benieuwd, wat vinden jullie van mijn look?

About these ads

9 gedachtes over “Full face: sweet pink

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s