Essence All About Runrise Eyeshadow

IMG_923888888Wat baalde ik toen het Essence Sun Club palette in 02 long beach wegging uit het assortiment! Het was een van mijn meest geliefde palettes. Gelukkig heeft Essence een soort gelijk palette uitgebracht, en die moest ik natuurlijk hebben! Het bevat zonnige, maar ook wat donkere oogschaduw. Is dit een goede vervanger?
IMG_919666IMG_919999Ten eerste: zoals je ziet heb ik eens op een andere plek foto’s gemaakt! Ik ben blij met het resultaat, en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Oke, nu weer over naar het palette. Zoals de andere palettes van Essence zit de oogschaduw in een plastic doorschijnend doosje. De naam van het palette staat er met leuke en sierlijke letters op, en ik moet eerlijk toegeven dat het uiterlijk van de palettes van Essence me erg bevallen. Ik denk omdat ik er veel ervaring mee heb, en het vertrouwt voelt. Op de achterkant kun je wat informatie over het palette lezen, maar ook staat de naam van het palette erop. Dit is de Essence All About Runrise Eyeshadow in 03 sunrise. Toepasselijke naam.

IMG_921333IMG_921555In totaal zitten er zes verschillende kleuren in dit palette. Het is een warm palette, met allemaal toffe kleuren! De naam sunrise beschrijft het palette goed, want er zitten veel zonsopgang kleuren tussen. Vooral de onderste laag, en dan de eerste twee kleuren. Zelf vind ik de samenstelling van de kleuren goed bedacht, want je kan er verschillende kanten mee op. Je kan er een nude ooglook mee maken, maar doordat er rechtsonder nog een donker kleurtje is, kan je er ook een wat donkere ooglook mee maken. Ik ga toch voor dat eerste, omdat ik dat het mooiste vind. De kleuren bevatten allemaal veel glitters, en er zit geen matte kleur tussen. Dat vind ik niet erg, maar het is wat je leuk vind!

IMG_924111Bij het swatchen had ik echt niet verwacht dat het palette zoveel pigment zou hebben! Ik had wel verwacht dat het goed zou zijn, maar zo goed nou ook weer niet! De kleuren komen goed naar voren op mijn arm, en de glitters die erin zitten zijn prachtig! De swatch belooft veel goeds, en ik ben benieuwd hoe de kleuren eruit zien op mijn oogleden. Er is overigens een kleurtje die mij na het swatchen het meest benieuwd heeft gemaakt, en dat is de vierde goud/gele kleur.

IMG_923555En hoe is het aanbrengen van deze kleuren op mijn oogleden? Dat gaat goed! Mijn oogleden pakken de kleuren goed op, en ik kan er prachtige ooglooks mee maken! Het enige wat ik op te merken heb, is dat er soms wat fall-out is, maar dat komt vooral door de vele glitters. Verder kan ik de kleuren goed blenden, en de overloop van kleuren is mooi! Met een oogschaduwbasis blijft deze oogschaduw ook lang zitten, dus ik ben erg tevreden. Ik krijg helemaal een zomergevoel als ik deze kleurtjes op mijn oogleden heb! Ik raad dit palette zeker aan, en ik ga denk ik meer Essence All About palettes kopen.

De Essence All About Runrise Eyeshadow kost 3,59 bij de Kruitvat.

Hoe denk jij over dit palette? En wat vind jij van de andere setting van de foto’s?

About these ads

6 gedachtes over “Essence All About Runrise Eyeshadow

  1. Mooie, zwoele kleuren! Perfect voor de zomer. Ben benieuwd naar een look die je er mee gaat maken. Zelf probeer ik nog steeds het Absolute Nude palette te bemachtigen, maar die is waar ik woon elke keer uitverkocht.

  2. De foto’s zien er mooi uit hoor. Het palette ook, leuke kleurtjes! Echt weer kleuren die ik ook zou dragen haha. Toch maar weer even gaan rondsnuffelen in het Essence schap;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s