My favorite music at the moment #17

Een lijst maken met mijn favoriete muziek op het moment vind ik leuk, en daar is het alweer tijd voor. Ik blijf me soms verbazen dat ik elke maand zeker zes nieuwe liedjes heb leren ontdekken. Waar komen de liedjes toch allemaal vandaan! In deze lijst kun je onder andere Clean Bandit vinden, maar ook OneRepublic.

Nelly Furtado – Powerless (Say What You Want)
Nelly Furtado is best een bekende zangeres, en ik was haar een tijdje vergeten. Toen ik bij de The Voice Kids een battle zag met het liedje Powerless, herinnerde ik me dit liedje weer. Ik ben hem meteen op gaan zoeken! Het is een liedje die ik vroeger heel vaak draaide, en daarom heb ik daar herinneringen aan. Ik vind dit een krachtig liedje, die me energie heeft. De stem van Nelly vind ik apart, maar het spreekt me aan. Ik denk ook omdat als ik haar stem hoor, ik weer even leef in het verleden. Het refrein zing ik blij mee, en het is ook een perfect liedje voor als de dag net is begonnen.

Nelly Furtado – I’m Like A Bird
Nog een liedje van Nelly Furtado, en deze is denk ik nog bekender als de vorige. Toen ik het vorige liedje in mijn Spotify lijst had gezet, moest ik natuurlijk naar meerdere liedjes van Nelly Furtado kijken. De naam I’m Like A Bird keek me aan, en ik wist meteen welk liedje ik voor me had. Yes, weer zo’n goede oude! Ik vind het een fijn liedje voor als ik rustig aan het werken ben, omdat het ook power geeft. De beat vind ik heerlijk. Niet te snel, maar een mooi tempo. Net zoals het vorige liedje kan ik dit refrein ook al meezingen. Het is gewoon blijven hangen.

OneRepublic – Counting Stars
Als je dit liedje niet kent, dan heb je waarschijnlijk weinig naar de radio geluisterd. Counting Stars is zo’n bekend liedje momenteel, en ik begrijp helemaal waarom. Ik vind het liedje echt geweldig! Het heeft iets magisch, en vooral het begin van het liedje. Zo rustig en dromerig. Daarna krijgt het liedje meer energie, en dat vind ik ook tof! De overstap vind ik goed bedacht. Ook de instrumenten die zijn gebruikt zijn goed uitgekozen, en je hoort van alles voorbij komen. Ik was nog niet zo bekend met OneRepublic, maar dit liedje heeft me kennis laten maken met de band.

Clean Bandit feat. Jess Glynne - Rather Be
Ook dit liedje is door de radio veel gedraaid, en daar ken ik hem ook van. Ik zat in de auto, en toen ik dit liedje hoorde riep ik meteen: wat een super leuk liedje is dit! Ik had het nog maar een paar seconden gehoord, maar ik wist meteen dat het echt een liedje voor mij is. Rather Be vind ik ook wat magisch en dromerigs hebben, en de geluidjes die je op het begin van dit liedje hoort vind ik zo gaaf! Daardoor ging ik ook meer op dit liedje letten. De stem van haar vind ik lekker klinken. Door al die dingen bij elkaar heb ik het liedje zeker meer dan 30x geluisterd de afgelopen maand. Je moet dit liedje gewoon luisteren om het te kunnen begrijpen.

Nicole Sherzinger – Don’t Hold Your Breath (Cahill Remix)
Ken je het liedje Don’t Hold Your Breath nog? Ik kende hem al, maar ik had hem al lang niet meer geluisterd! Ik heb een super gave remix gevonden van dit liedje. Het is de Cahill Remix, en wat een boost geeft deze remix me! Echt een liedje waar ik helemaal op los ga, en waar ik adrenaline van krijg. Ik hou echt van deze remix! Normaal luister ik nooit remixen, maar deze vind ik geweldig! Nicole vind ik een fijne stem hebben om naar te luisteren. Luister dit liedje alsjeblieft, ik wil hem zo graag met jullie delen!

Christina Grimmie – Tell My Mama
Yes, Christina Grimmie heeft weer een nieuw liedje! Naja, eigenlijk een hele cd. Onder andere Tell My Mama staat daar op. Wat een vrolijk liedje is dit! Ik ben blij dat ik weer eens op haar YouTube kanaal ben gaan kijken, want anders kende ik dit liedje nog niet. Een heerlijk liefdesnummer, en als meisje trekt dat mijn aandacht. Christina maakte overigens eerst alleen covers op YouTube, en ik volg haar daar al jaren op. Nu is ze zo erg gegroeid dat ze een eigen album heeft! Super vet toch!

Dit was nog eens een muzieklijst met power! Ik hoop dat ik jullie heb overtuigd om de liedjes eens te luisteren, want dit wil je niet missen. Tenminste, als je een beetje dezelfde muzieksmaak als mij hebt!

Wat vind jij van de bovenstaande liedjes?

About these ads

7 gedachtes over “My favorite music at the moment #17

  1. Super leuke lijst Lizzy!:) Sommige was ik alweer vergeten, en sommige luister ik ook nog steeds. I’m like a bird en counting stars zijn mijn favorieten van je lijstje!

  2. writingmonique zegt:

    Leuke lijst. Ik wist niet dat Christina Grammie alweer een nieuw album had! Die liedjes ga ik eens luisteren, Tell my mama is in ieder geval heel vrolijk inderdaad!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s