Nagellak voor in de lente

IMG_9166666Het is bijna lente! Mijn lentekriebels worden steeds meer, en ik verlang naar het mooie weer en de prachtige bloemen. Ik ben blij dat we niet zo’n erge winter hebben gehad! De lente moeten we fris en fruitig ingaan, en dat kunnen we mede doen door ons mooi te maken. Een onderdeel daarvan is je nagels. Ik heb op een rijtje gezet welke nagellak je zou kunnen dragen voor deze lente.

IMG_917555In totaal heb ik voor vijf nagellakjes gekozen, van totaal drie verschillende merken. Barry M, Essence en Catrice komen voorbij. Van deze merken heb ik de meeste nagellak. Ik heb mijn best gedaan om de leukste lente nagellakjes uit te zoeken, en het is goed gelukt vind ik! Ik ga ze allemaal toelichten.

IMG_918000Als eerst een nagellakje van Barry M. Dit is de Barry M Gelly Hi-Shine Nail Paint in Prickly Pear. Ik heb voor deze nagellak gekozen omdat het een pastelkleur heeft. Pastel is helemaal in de mode in de lente, dus erg toepasselijk. Ik vind dit een prachtig paars kleurtje, en de glans geeft een mooie finishing touch. Ik draag deze nagellak eigenlijk heel het jaar door, maar in de lente blijft het toch het leukste vind ik!

IMG_918111Zoals je merkt ben ik fan van de nagellakjes van Barry M, want dit is er weer eentje. Dit is de Barry M Textured Nail Paint in Ridley Road. Zoals je ziet weer een pastelkleurtje, maar dit keer een mintgroene. Mintgroen is een van mijn favoriete kleuren. Deze kleur is best populair, en dat begrijp ik helemaal. Het ziet er zo fris en natuurlijk uit, en het is helemaal perfect voor in de lente. Deze nagellak heeft een andere structuur, want het geeft een zanderig effect. Je hebt er geen poeder voor nodig, en dat is ideaal natuurlijk. Ik ga deze veel dragen, dat is een feit!

IMG_918222Over naar een nieuw merk. Dit is een nagellak van Essence. De Essence Nail Candies in 03 peachy keen. Deze kleur lijkt oranje, maar op je nagels geeft het een licht kleurtje met een mooie glans. Ook zitten er wat glitters in. Waarom vind ik deze mooi voor in de lente? Nou lichte kleurtjes zijn altijd welkom als het mooi weer is vind ik, en de glans schijnt prachtig als de zon schijnt. Ik krijg er een lentegevoel bij.

IMG_918444Van licht over naar knalrood, een aparte stap. Dit is de Essence Colour & Go nagellak in nummer 115 redvolution. Maar waarom opeens een felle kleur? Nou ik vind dat je niet alleen pastelkleuren hoeft te dragen in de lente, maar dat je ook wel eens voor iets fels mag kiezen. Mooi opvallend is niet verkeerd! Deze rode nagellak staat erg chique en vrouwelijk, en het maakt een outfit helemaal af. Ik ga echt verschillende kleuren dragen in de lente, omdat dat natuurlijk ook mag!

IMG_918555En de laatste is natuurlijk niet de minste. Dit is namelijk een knalroze nagellak. De Catrice Ultimate Nail Lacquer in 790 The Pinky And The Brain. De reden is eigenlijk dezelfde reden als de vorige: afwisseling! Ook dit kleurtje staat erg mooi voor in de lente. Ik heb namelijk veel roze kleding voor in de lente (jullie ook?), en daar staat dit nagellakje super bij! Ik ben verliefd, elke keer als ik deze nagellak zie. Ik kan niet wachten om hem weer te dragen!

IMG_919111Natuurlijk moest ik een foto maken van de nagellak op mijn nagels. Zo krijgen jullie een beter beeld. De kleuren staan super kleurrijk en vrolijk bij elkaar, en het geeft me echt een lentegevoel. Niet dat ik dit blijf dragen hoor! Een kleurtje voor al mijn nagels vind ik genoeg.

IMG_917666Lente, kom maar op! Ik kan je helemaal aan met deze nagellak. Met alle plezier, want de lente is een van mijn favoriete seizoenen! Ik weet zeker dat ik de bovenstaande nagellak veel ga dragen deze lente, want het geeft me een heerlijk lentegevoel!

Welk nagellakje vind je het mooiste en het meest toepasselijk voor in de lente?

About these ads

2 gedachtes over “Nagellak voor in de lente

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s