5x lips

De laatste tijd draag ik steeds meer lipproducten. Ik kies sneller een fel kleurtje, en ik merk dat het me goed doet. Een outfit kan daardoor zo anders ogen! Omdat ik de laatste tijd zo met lipproducten bezig ben, laat ik je vandaag 5x mijn lippen zien. Geen reviews, maar gewoon een blik van welke kleurtjes ik momenteel regelmatig draag.
Catrice Infinite Shine Lipgloss 070 Very Very Raspberry
Misschien valt het je op dat deze lipgloss op de bovenste foto donkerder lijkt dan op de onderste foto. De onderste foto heeft de goede kleur. Het is een licht roze lipgloss met veel glitters en glans. Ik voel me erg comfortabel als ik deze kleur op mijn lippen heb, omdat je de kleur wel goed ziet, maar niet to much. Ik vind het echt een prachtig kleurtje!

Essence Gel Tint 01 hot red
Dat is nog eens een verschil met de vorige! Excuses, de gel tint is niet prachtig aangebracht, maar het is ook een lastig kleurtje om aan te brengen! Het is redelijk waterig, maar het trekt in je lippen. Dit kleurtje is ontzettend fel, en als dit kleurtje niet opvalt dan weet ik het ook niet meer. Deze draag ik niet zo vaak, maar wel naar feestjes enzovoort. Lekker knallend, en ze weten dan meteen dat ik er ben.

Essence Longlasting Lipstick 01 coral calling
En nu een échte lipstick van Essence. Coral calling is zeker mijn meest gedragen lipstick ooit. Het is hét perfecte kleurtje voor mij. De pigmentatie vind ik top, want het is niet te fel en ook niet te licht. Gewoon een kleurtje waar ik naar verlangde, en nu in mijn bezit heb. Als deze lipstick niet snel opgaat, dan weet ik het ook niet meer. Misschien draag ik hem wel iets te veel haha!

Alba Botanica Terra Tints Blaze
Sorry, ik laat deze lipbalsem veel te veel zien aan jullie. Maar ik kan niet anders dan hem hier ook tussen zetten. Het is een heel apart kleurtje. Een beetje oud roze, zo kan ik het wel noemen. Het kleurtje staat erg natuurlijk, en het laat me er fris uitzien. Ook als ik geen verdere make-up draag, is deze lipbalsem al genoeg. Naast dat verzorgt het mijn lippen ook goed, maar dat is een ander verhaal. I like it, en ik weet dat deze lipbalsem nog niet zo bekend is, en ik wil dat mensen weten hoe mooi deze is!

Essence Glossy Lipbalm mint drop
Dit keer een product voor je lippen zonder kleur. Deze lipbalsem is enorm glanzend, en je kunt de glitters goed zien. Ik vind hem zo mooi, omdat het er wel wat anders uitziet dan een standaard glanzende lipgloss. Er zit ook een heerlijk mint geurtje aan, maar de drop geur kan ik helaas niet herkennen.

Een anders artikel, met een andere setting. Ik heb veel plezier gehad toen ik dit artikel aan het maken was. Ik vond het leuk om eens andere foto’s te maken, en ik ben benieuwd hoe jij ze vindt! En wat vind je van de lipproducten? Ik ben verliefd! Ik ga snel mijn lippen weer bijwerken!

Wat vind je van deze andere setting? En wat vind je van de lipproducten?

About these ads

17 gedachtes over “5x lips

  1. Wauw, ik vind de lipproducten je stuk voor stuk mooi staan. Maar Essence Gel Tint 01 hot red en Essence Longlasting Lipstick 01 coral calling vind ik je het mooist staan. Fijne zondag, liefs Svenja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s