Pictures #17 – Sport motivation

12Sporten, een groot voornemen voor iedereen als het nieuwe jaar begint. Maar houden we er ons ook aan? Ik probeer het wel, maar het lukt niet altijd. Wat wel helpt is sport motivatie plaatjes. Door de tekst word ik geïnspireerd, en wil ik wel gaan sporten. Sporten is toch wel erg belangrijk, en we worden er gezond van. Kijk mee en krijg inspiratie.
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 311Hopelijk heeft het geholpen! Ik heb meteen weer zin om te gaan sporten, want het gevoel wat je na het sporten krijgt is geweldig! Ik ben benieuwd wat jullie voor sporten doen! Ik fitness 1x in de week, en voor mijn gevoel is dat al genoeg. Zo houd ik het wel bij!

Wat voor sport doe jij?

About these ads

15 gedachtes over “Pictures #17 – Sport motivation

  1. Fijne fitspiration! Zelf ben ik opzich wel een sportfreak. Vooral in de zomer, dan loop ik vaak om de dag hard, en vind ik het heerlijk om te wandelen en buiten touw te springen. In de winter houd ik alleen niet zo van buiten sporten, dus dan beperk ik me tot de sportschool. Alleen door drukte sport ik laatste tijd maar 2 a 3 keer per week. Door deze plaatjes raak ik wel weer extra gemotiveerd. x

  2. Hmmmm… ik ging net een morning snack nemen… ik zal maar mandarijntjes nemen in plaats van de chocolade die ik wou :-S Wel goeie inspiratie! Ik kan momenteel niet veel doen omwille van een blessure maar zodra het kan ga ik er weer tegenaan.

  3. Idd erg motiverend en ook heel leuk om te zien vind ik zelf. Ik heb echt een sportschoenen tic, vind ze er vaak zo mooi uitzien! Het is maar goed dat ik het budget er niet voor heb anders had ik waarschijnlijk wel 10 paar ofzo in mijn kast staan;) Goed dat je het sporten zo goed vol houd, daar kun je dan echt trots op zijn he, heb ik zelf wel tenminste. Ik ga nu gemiddeld 3 x per week naar de fitness en 1 keer daarvan doe ik aan yogales mee:) Ook erg leuk. X

  4. Motivatie is heeel belangrijk voor sporten je plaatjes zijn echt leuk hiervoor! ik ben nog steeds opzoek naar de ultieme sportoutfit maar ik heb helaas nog niet kunnen slagen! Fijn artikel

  5. Mooie inspiratiepost! Bij dansles doen wij tegenwoordig ook echt veel workouts. Moet er echt een beetje aan wennen, want zoveel conditie heb ik niet haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s