Mijn schoenen voor deze winter

De winter duurt gelukkig niet zo lang meer. De kou en het grauwe weer zal snel verdwijnen, en als ik daar aan denk word ik zo blij! Ik verlang al langere tijd naar de lente en de zomer (vooral de zomer). Toch moet ik deze winter nog even doorkomen, en dat doe ik al een tijdje met deze schoenen. Deze heb ik deze winter gedragen, en ik blijf ze nog een tijdje dragen. Ze zijn leuk!
Dit zijn ze dan. Van de voorkant zien ze er redelijk simpel uit, maar vooral de zijkanten vind ik leuk. Ik kocht deze schoenen bij de Schoenenreus. Hier koop ik eigenlijk altijd mijn schoenen. De kwaliteit van de schoenen is altijd goed namelijk, en de prijs die eraan zit is ook niet hoog. Ik zocht een soort van uggs. Uggs zelf wou ik niet omdat ik die vorig jaar al had gedragen, en zin had in iets anders. Dit zijn ze uiteindelijk dus geworden! Eigenlijk totaal anders als uggs, maar ze lijken wel een beetje op sloffen. Niet dat ik daar problemen mee heb hoor, want het loopt heerlijk!

En nog even de achterkant! Zoals je ziet zijn de schoenen niet zo stevig, en daarom loop ik een beetje naar de binnenkant als ik deze schoenen aan heb. Dat ligt niet alleen aan de schoenen, want eigenlijk heb ik ook steunzolen. Dit komt omdat mijn voeten van zichzelf al naar binnen lopen. Zoals je ziet zijn de schoenen helemaal bruin, en eigenlijk koop ik bijna altijd bruine schoenen. Ik weet niet waarom, maar deze kleur vind ik voor schoenen het leukste. Het combineert fijn bij verschillende kleding, en dat vind ik belangrijk aan schoenen. Als je bijvoorbeeld een felrood paar koopt, dan staat dat niet bij alle soorten kleding. Bij bruin dus wel.

De zijkanten vind ik het mooiste, want daar zie je eigenlijk pas hoe tof de schoenen zijn! Aan de zijkant zit een lijn van wol (of wat voor stof is dit?), en dat maakt de schoenen toch wat leuker. Dit zit overigens ook aan de bovenkant van de schoenen. Ook hangt er een grappig sliertje aan, wat leuk staat bij dat wol. Als de schoenen niet zulke zijkanten hadden, dan had ik ze waarschijnlijk niet gekocht. Dit maakt het echt wat anders.

Hier zie je het stof goed want aan de bovenkant zit. Het voelt echt super zacht aan, en het zit ook wat in de binnenkant. Daarom zijn deze schoenen perfect voor de winter vind ik! In de winter moet ik gewoon warme schoenen hebben, anders overleef ik het niet. Oke dat is een beetje overdreven, maar ik kan niet tegen koude voeten.

En de zijkant van dichtbij. Hier zie je het sliertje die eraan hangt goed! Dit geeft de schoenen een beetje een ‘cowboy touch’, en dat vind ik gaaf!

Ja, met deze schoenen overleef ik de winter nog wel even. Weetje waar ik nu echt zin in heb: in lente en zomer schoenen kopen! Oh en in slippers, maar daar moeten we nog even op wachten. Gelukkig draag ik deze schoenen ook met liefde, omdat ik ze prachtig en heerlijk warm vind!

Wat vind je van mijn winter schoenen?

About these ads

16 gedachtes over “Mijn schoenen voor deze winter

  1. De schoenen zien er heerlijk warm uit, je zal nooit koude voetjes hebben. Toch ben ik blij, zoals jij ook al zegt, dat de winter bijna voorbij is. Maar mocht het nog gaan sneeuwen (je weet het nooit met moedertje natuur) dan zit jij er warmpjes bij haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s