Even weer een persoonlijke praatje

Even lekker kletsen, daar ben ik aan toe. Ik vind het fijn om tegen jullie te praten, en te vertellen wat er momenteel allemaal gebeurt in mijn leven. Dan zijn jullie ook weer op de hoogte! Pak er een lekker kopje thee bij en wat lekkers. En dan zeg ik: veel plezier met lezen!

Feelings
Ik moet zeggen dat ik een tijdje terug niet zo heel lekker in mijn vel zat. Ik werd sip van het weer! Gelukkig is dat zo goed als over, en zit ik weer redelijk goed in mijn vel. Ik ben gewoon zo toe aan zomer, dat merk ik echt de laatste tijd! Als het zonnetje schijnt ben ik zo erg aan het genieten, en daarom hoop ik dat de zon en de warmte niet lang meer op zich laat wachten. Het beïnvloed echt mijn humeur.

School
Even voor de duidelijkheid voor de mensen die het niet weten: ik doe de opleiding verzorgende. Ik moet zeggen dat ik het de laatste tijd niet zo druk heb met school. Natuurlijk heb ik wel enkele toetsen, maar die zijn niet zo heel zwaar. Wel weet ik dat ik het erg druk ga krijgen over een paar weken. Er komt namelijk een hele grote anatomie toets aan, en daar ga ik een maand van tevoren voor leren. Ja je leest het goed, een maand. Dat heb ik echt nodig, want het is niet normaal veel! Ik zie er een beetje tegenop omdat er al werd gezegd dat vorig jaar veel mensen hiervoor geen goed punt hadden. Verder heb ik over een aantal weken (best veel weken nog eigenlijk) mijn grote stage. Dan ga ik tien weken stage lopen in een verzorgingshuis, en daar heb ik wel zin in! Heel erg spannend, dat wel. Maar we zien wel hoe het loopt!

Blog
Ik ben erg blij dat ik kan zeggen dat het met mijn blog goed gaat! Eerst blogde ik om de dag, en nu elke dag. Ik moest zeggen dat ik best bang was of het wel goed zou gaan, maar tot mijn verbazing loopt het super goed! Elke dag schrijf ik een artikel, en in het weekend schrijf ik wel wat vooruit. Op lange schooldagen is het natuurlijk wat moeilijk om daarnaast nog te bloggen, maar dan zorg ik dat ik al wat klaar heb staan. Plannen is echt een hulpmiddel, en het heeft me veel geholpen. Ook had ik in begin december 100 volgers, en ondertussen zijn het er al ongeveer 40 meer! Het gaat zo lekker, en dat voelt natuurlijk heerlijk! Het blijft speciaal, een volger erbij krijgen. Hopelijk mag het nog lang goed gaan met mijn blog.

Overig
Helaas heb ik de laatste tijd niet zoveel leuke dingen gedaan. Ik ben zoveel bezig geweest met mijn school en mijn blog, waardoor ik verder niet veel heb gedaan. Best saai eigenlijk, en ik wil echt weer leuke dingen in gaan plannen. Ik begin het steeds meer te missen. Dat is dus mijn doel voor de komende tijd: veel leuke dingen doen. Eigenlijk moet dat heel het jaar door. Maar mijn blog is zo’n goed vermaak, en dat vind ik ook leuk. Verder heb ik momenteel best een rustig leven moet ik eerlijk zijn. Ik doe wat ik moet doen, en ik geniet. Saai is het zeker niet, want ik plan mijn leven zo zelf in.

Ik vind schrijven zo leuk! Eigenlijk zou ik best een boek willen schrijven. Misschien ooit! Lijkt me echt enorm gaaf! Maar gelukkig heb ik mijn blog, waar ik elke dag mijn verhaal kwijt kan. En dit was dus weer eens een persoonlijk artikel! Een van de leukste artikelen om te schrijven vind ik!

Hoe gaat het met jou?

About these ads

2 gedachtes over “Even weer een persoonlijke praatje

  1. Veel succes alvast met leren voor je anatomie toets, lijkt me ook een hele pittige idd, maar als je vroeg genoeg begint moet het goed komen! :D En leuk dat je stage gaat lopen! In het begin is het altijd wat pittig en heel erg wennen maar later word het vaak wel leuker als je met leuke mensen werkt :D En ja, laat de zomer maar komen inderdaad, ben ik ook wel aan toe hihi!

  2. Gelukkig gaat de zon vanaf nu weer meer schijnen, en blijf je happy! Zelf herken ik het gevoel hoor. Het was dagen lang zo grauw en donker buiten, daar krijg je ook amper energie van. Ik vind het erg leuk om elke dag je artikelen te lezen, dus vind het erg goed en knap van je dat je elke dag weet te posten. Veel succes alvast met leren voor anatomie. Ik heb dat vak ook gehad voor mijn vorige opleiding, en het is idd een pittig vak, but you can do it! Fijne zondag, liefs x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s