A letter and stuff from Sophie

Laatst won ik een winactie op Sophie’s blog! Natuurlijk was ik super blij dat ik hem had gewonnen! Al snel kreeg ik een pakketje binnen van haar, met de gewonnen spullen, maar ik kreeg er ook nog wat bij. Namelijk een kaart en nog wat spulletjes. Het leek me leuk om hier een artikel over te schrijven, want pakketjes doen mij altijd goed!

Sophie ken ik goed van het bloggen. Ik heb regelmatig contact met haar via onder andere Twitter. Erg gezellig is dat, en de klik tussen ons is er zeker! Dat komt mede doordat wij allebei dezelfde passie hebben: bloggen. Daarom heeft ze er ook een super tof kaartje bij gedaan, en nog wat extra dingetjes. Oke let’s start!
Brieven of kaartjes krijgen vind ik iets speciaals. Meestal sturen we mailtjes, maar het blijft zo ouderwets leuk om een geschreven brief of kaart te krijgen! Het is erg persoonlijk, en dat trekt me wel. Sophie heeft zo’n leuke kaart naar me geschreven! Ten eerste vind ik de kaart er jummie uitzien, met de heerlijke cupcakes! Sophie je hebt me honger gemaakt! Maar ten tweede is de tekst ook zo leuk! Ze schrijft onder andere over de spulletjes die¬†ze erbij heeft gedaan, maar ook over het contact dat we hebben en een tof liedje heeft ze erbij gezet. Met een glimlach heb ik de kaart gelezen!

Onder andere heb ik deze leuke ketting gewonnen. Misschien denk je: huh zijn het geen twee kettingen? Maar nee, het is er een! Hoe gaaf is dat! Het is een steen, met aan allebei de kanten een verschillende kleur. Aan de ene kant dus zwart, en aan de andere kant wit. Zo kan je de ketting combineren bij verschillende kleding, en dat maakt het ideaal. Ik ben erg blij met deze ketting, en ik ga hem vaak dragen!

Naast dat had ik ook nog deze oorbellen gewonnen. Oorbellen draag ik elke dag, dus ze zijn goed bij mij terecht! Het zijn allemaal studs. Ik had nog niet zulke studs oorbellen, en ik ben blij dat ik ze nu eindelijk heb! Ze zien er erg stoer uit, en stoere kleding en sieraden vind ik wel leuk! Ik heb al helemaal in gedachten bij welke kleding ik deze ga combineren. Yeey!

Als extra heeft ze er ook nog twee samples bij gedaan. Links zie je de L’Or√©al Volumetry conditioner, en rechts zie je de L’Or√©al Volumetry shampoo. Ik gebruik bijna nooit producten van L’Or√©al, dus ik ga deze met plezier testen! Samples vind ik altijd handig om te gebruiken, om erachter te komen of een product fijn is of niet. Thanks Sophie!

En als laatste kreeg ik ook als extra een zakje met studs! Hoe origineel en leuk! Lijkt me erg leuk om op kleding of andere dingen te doen, om het net wat speciaals te geven. En studs zijn gewoon cool, dus welkom studs! Ik ga jullie met plezier gebruiken!

En dat waren alle dingen die in het pakketje van Sophie zaten. Zo lief en leuk, en ik ga alles met veel liefde gebruiken. Nogmaals bedankt Sophie! Dit is eens een wat anders artikel, en hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen!

Vind jij het ook zo leuk om brieven of kaartjes te ontvangen?

About these ads

2 gedachtes over “A letter and stuff from Sophie

  1. Awh, wat leuk om te lezen dat je er zo blij mee bent! Ik ben zelf echt nog steeds van kaartjes sturen en brieven schrijven. Ik vind het een stuk persoonlijker en veel leuker om te geven. Alvast een fijn weekend (en veel plezier vandaag met Valentijnsdag, als je nog wat gaat doen :) ) Liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s