Alba Botanica Terra Tints Blaze

Het artikel over het nieuwe logo komt vanmiddag online!
Laatst heb je een unboxing kunnen zien, en in die unboxing zat deze lipbalsem. Het merk Alba Botanica kende ik nog niet, maar daardoor werd ik nieuwsgieriger naar dit product. Lipbalsems kan ik niet genoeg hebben, en vooral met een kleurtje vind ik het interessant. Dit product heb ik met alle liefde getest, en in dit artikel kun je lezen of ik een haat of liefde relatie heb met dit product.
De Alba Botanica Terra Tints lipbalm in Blaze heeft een erg professionele verpakking. Als ik deze verpakking zie, krijg ik een gevoel dat deze lipbalsem goed gaat werken. Er is goed over nagedacht. De verpakking ziet er natuurlijk uit, en dat maakt me benieuwd naar de inhoud. De verpakking heeft de kleuren rood, groen en wit, en dat is een toffe combinatie vind ik. Het product heeft echt een verzorgde uitstraling, en dat vind ik meestal wel aantrekkelijk aan een product.

Eerst wist ik niet waar de ingrediënten te vinden waren. Dat verbaasde me, want ingrediënten in lipbalsems zijn erg belangrijk. Gelukkig kwam ik erachter dat je de sticker eraf moet halen, en dan krijg je een lijst met ingrediënten te zien. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zoveel verstand heb van ingrediënten, maar deze lipbalsem bevat SPF 15 (ter bescherming van zon), shea butter en vitamine E, en daarvan weet ik dat het goede ingrediënten zijn. Vitamine E zorgt voor verzorgde en gehydrateerde lippen. Dat klinkt perfect in de oren!

Deze lipbalsem bevat ook een kleurtje, met de naam Blaze. Het is een redelijk donkerrood kleurtje, en dat vind ik mooi! Rode lipkleuren staat altijd leuk, en ik vind het een leuke toepassing aan deze lipbalsem. Naast de kleur, heeft de lipbalsem ook een geur. Het ruikt heerlijk naar mint! Als lipbalsems een mint geur hebben word ik blij, want dat tintelend gevoel wat mint aan je lippen geeft vind ik zo fijn! De combinatie van de rode kleur en de mint geur vind ik top! Hoe ziet de lipbalsem eruit op mijn lippen?

Zoals je ziet maakt de lipbalsem mijn lippen maar een beetje rood, dus het is niet zo opvallend. Wel vind ik het kleurtje er erg natuurlijk uitzien, en dat is een pluspunt! Maar hoe is de werking? De lipbalsem voelt ongelofelijk zacht op mijn lippen, en het trekt ook goed in mijn lippen. Al snel krijgen mijn lippen een tintelend gevoel van de mint, en dat is waar ik op had gehoopt. Door dat tintelend gevoel krijg ik al snel het gevoel dat het mijn lippen verzorgd, en dat is ook zo. Na gebruik heb ik geen last meer van schrale en droge lippen. Precies zoals ik verwachtte! Deze lipbalsem voldoet precies aan mijn wensen, en ik heb er niks aan op te merken. Het voelt zo fijn aan!

Ik vind dit zo’n fijne lipbalsem! Het kleurtje is mooi, de geur ruikt lekker en waar het allemaal om gaat: het verzorgt mijn lippen perfect. De laatste tijd zijn mijn lippen onwijs droog, maar als ik dit product gebruikt verdwijnt dat weer. Ook heb ik echt het gevoel dat deze lipbalsem mijn lippen voed, en dat is helemaal top! Het merk Alba Botanica is niet zo bekend, maar eigenlijk vind ik dat dit product snel bekender mag worden!

Alba Botanica Terra Tints lipbalm in Blaze is te koop in de BonBeauty shop voor 4,99.

Kende jij dit merk al?

About these ads

6 gedachtes over “Alba Botanica Terra Tints Blaze

  1. Pingback: 5x lips |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s