HEMA Diamond Nailpolish 10

IMG_826444Het is al maanden geleden dat er een review online kwam over een nagellak, en eindelijk heb ik weer een nagellakje voor jullie! Ik heb niet zomaar een nagellakje getest, maar de HEMA Diamond Nailpolish in nummer 10. Deze nagellak bevat enorm veel glitters, en is helemaal perfect voor een leuk feestje. Dekt de nagellak wel goed?
IMG_82622IMG_82677IMG_82755De laatste foto van hierboven is met flits.
Een HEMA nagellakje heb ik wel eens gereviewd, maar dat was geen Diamond Nailpolish. Toch ziet het uiterlijk van de potjes er hetzelfde uit, en dat is een beetje jammer. Ik vind het uiterlijk van de nagellak potjes best wel simpel, en van mij mocht het meer details hebben. Maar gelukkig kan ik de kleur van de nagellak wel mooi bewonderen door het potje! Helaas hebben de HEMA nagellakjes geen naam, maar wel nummers. Dit nagellakje heet 10. Ik had er liever een spetterende naam bij gezien, maar het gaat natuurlijk om de nagellak zelf. Ik ben echt verliefd op de nagellak kleur. Het is zilver met ongelofelijk veel glitters, en dat zie je vooral op de foto met flits. Ik ben dol op glitters, en ik vind het vooral tof voor bijvoorbeeld een feestje!

IMG_82788Het kwastje van dit nagellakje vind ik fijn! Het is een redelijk dun kwastje, maar daar heb ik geen problemen mee. Bij het andere HEMA nagellakje vond ik het niet zo fijn, maar dit kwastje met deze nagellak vind ik goed werken. Ik kan er goed mee in de hoeken, en ik knoei niet snel.

IMG_82477IMG_82600Ik draag hier twee laagjes.

Zoals ik al zei werkt het kwastje erg fijn, en al snel zat mijn nagellak netjes op mijn nagels. Ik vond het echt een plezier om de nagellak aan te brengen! Ik had al lang mijn nagels niet meer gelakt, maar het ging me toch nog goed af. Na het eerste laagje zag ik al dat het nagellakje goed dekt, ondanks dat het een zilveren kleur is. Toch had ik een tweede laagje nodig om mijn nagels helemaal te laten dekken. De lagen droogde snel, en daar hou ik van! Ik vind deze nagellak echt prachtig op mijn nagels. Precies zoals ik hem verwachtte! De kleur zilver is zo feestelijk en chique, en de glitters maken het nog toffer. Echt perfect voor een feestje of een gala bijvoorbeeld, maar het kan ook alledaags. Dat maakt dit nagellakje ideaal!

IMG_82500Deze nagellak is echt super! Het aanbrengen van dit kleurtje verliep erg soepel, en na twee laagjes dekt de nagellak perfect. Dat is echt super, want veel nagellakjes doen dat niet. Ook bewonder ik de kleur enorm. Het ziet er zo stijlvol uit op mijn nagels! Ik kan er naar blijven kijken! HEMA heeft me nieuwsgierig gemaakt naar nog meer nagellakjes.

De HEMA Diamond Nailpolish kost 3,00 en is te koop bij de HEMA!

Wat vind jij van deze nagellak?

About these ads

3 gedachtes over “HEMA Diamond Nailpolish 10

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s