Product fotografie

IMG_83422Fotografie, ik zie het vaak op blogs. Ik vind het altijd prachtig om naar te kijken, en het is erg inspirerend. Zelf maak ik natuurlijk foto’s van producten voor reviews, maar echte fotografie heb ik nog nooit gedaan. Ik greep mijn camera erbij, en heb geprobeerd prachtige foto’s te maken van producten, op een andere manier. Dus niet zoals in een review. Ik ben niet erg goed hierin, maar ik ben tevreden met het resultaat!
IMG_83100Maybelline Baby Lips
IMG_83122Essence Eye Sorbet 05 illuminating hazelnut
IMG_83244Etude House I Can Fly! Lipbalm Kakapo Egg in Sunny Sunny Apple
IMG_83299Catrice Allround Mascara Waterproof
IMG_83322Playboy Play It Pin Up Collection
IMG_83444Essence Longlasting Lipstick 01 coral calling
IMG_83599Wild & More Sparkling Eye Shadowpowder 27
IMG_83722Maybelline The Colossal Volum’ Express Smoky Eyes Mascara
IMG_83755
The Body Shop Coconut Cream Body Scrub
IMG_83422Saffron Eye Shadow palette

Wat vind je van dit fotografie artikel?

About these ads

2 gedachtes over “Product fotografie

  1. Leuk om te zien! Zelf fotografeer ik producten het liefst op een witte achtergrond, dan komt het product nog meer tot zijn recht vind ik:) De foto van de Maybelline mascara vind ik erg mooi. Liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s