Let’s get outside

IMG_8236666Een outfit buiten? Zie ik dat nou goed? Ja, je ziet het goed! Ik had zin in een outfitartikel, maar het moest een keer anders dan normaal. Ik trok mijn stoute schoenen aan en ging naar buiten. Uiteindelijk vind ik het resultaat erg mooi! Eigenlijk moet ik dit vaker doen! De outfit die ik draag is vooral stoer, maar ook erg vrouwelijk.

De outfit die ik draag heb ik eigenlijk al best lang, maar ik heb het nog nooit aan jullie laten zien. Dat moest er eens van komen! Dit is momenteel namelijk een van mijn meest favoriete outfits. Ik voel me er erg comfortabel in, en ik vind het er tof uitzien! De spijkerstofblouse zag ik de laatste tijd erg vaak in de winkels liggen, maar ik dacht altijd dat het mij niet stond. Toch besloot ik om een keer zo’n blouse te passen, en tot mijn verbazing stond het me erg goed! Leuker als ik had verwacht dus! Met een verliefde blik rekende ik deze blouse af. Ondertussen heb ik er twee van, maar deze donkerblauwe vind ik de mooiste. De kleur is zo helder blauw! Prachtig! Ondertussen heb ik er al veel kleding bij gecombineerd, maar het leukste vind ik toch de zwarte broek erbij. Dat maakt de outfit nog stoerder, en het staat ook goed bij mijn sneakers. Laten we gaan kijken naar de rest van de foto’s! Ik vind het leuk om ze aan jullie te laten zien!

IMG_82333IMG_82344IMG_82355Aan mijn gezicht is te zien hoe comfy ik me voel! Ik word blij van deze outfit, really!

IMG_82388Bij deze outfit heb ik mijn sierlijke oorbellen aangedaan. Deze droeg ik ook op mijn gala! Grappig he, bij hoeveel verschillende outfits het kan staan! Deze oorbellen maken de outfit net wat vrouwelijker. Ook heb ik gekozen voor deze oorbellen omdat het zwarte van de broek dan terug komt in de oorbellen!

IMG_82433En mijn sneakers! Deze kunnen jullie bekend voorkomen, want ik heb ze al vaker gedragen in een outfit. Ik draag deze sneakers elke dag! Ze kunnen een outfit zoveel leuker maken, en ze zitten heerlijk!

En dat waren alle foto’s alweer! Ik vond het onwijs tof om eens buiten foto’s te maken, en ik vind het zeker voor herhaling vatbaar. Afwisseling in foto’s is ook wel eens leuk! Hopelijk vond jij het ook leuk om te zien!

Blouse: C&A.
Broek: C&A.
Schoenen: Schoenenreus.
Oorbellen: Kruitvat.

Wat vind jij van deze outfit? En vind je het leuk dat ik eens buiten foto’s heb gemaakt?

About these ads

Een gedachte over “Let’s get outside

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s