Essence Quattro Eyeshadow 01 & 11

Een Essence Quattro Eyeshadow had ik al eentje (klik hier voor de review), en voor mijn verjaardag heb ik er nog twee bijgekregen! Ik ben er echt onwijs blij mee, en ik kon het niet laten om deze ook voor jullie te reviewen. De twee palettes zijn best wel verschillend, en ze hebben erg mooie kleuren! Bevallen deze twee palettes net zo goed als de vorige?
De Essence Quattro Eyeshadows vind ik er leuk uitzien. Redelijk simpel, maar daar heb ik geen moeite mee. Ik vind het leuk dat de palettes rond zijn! Eens wat anders! En ik blijf het fijn vinden dat je door de plastic deksel kan kijken! Ik moet de kleurtjes wel goed kunnen zien! 11 sea my eyes! en 01 xoxo zijn de namen van de palettes. Leuke namen, dat zeker! Essence belooft dat deze oogschaduws langdurig blijven zitten, en dat je er eindeloze looks mee kan creëren en dat het makkelijk toe te passen is. Dat kunnen ze wel zeggen, maar ik moet het ook ervaren.

De kleurtjes van de palettes bevatten allemaal glitters, en er zitten geen matte oogschaduws tussen. Aan de ene kant wel jammer, want ik had wel wat afwisseling gewild. Maar glitters vind ik gelukkig wel mooi! De vorm van de oogschaduws vind ik tof. Allemaal rondjes die over elkaar heen vallen. Heel apart bedacht! Ik heb het tenminste bij geen andere palettes gezien. Oke, laten we over gaan naar de pigmentaties.

IMG_81500Dit palette heeft een samenstelling van verschillende kleuren. Er zitten drie donkere kleuren in, en een wat lichtere kleur. Deze kleur is licht roze, en de toepassing hiervan vind ik leuk! Het maakt het palette toch wat anders. De grijze kleuren vind ik handig, want die kan ik altijd wel gebruiken. De blauw/groene kleur had ik nog niet. Tenminste, niet zo’n soort kleur. Tof dat ik dat nu wel heb! Maar hoe is de pigmentatie? Ja, wel goed! Het is niet zo goed gepigmenteerd dat ik wow kan zeggen, maar het kan er goed mee door! Zeker bruikbaar!

IMG_8174Het tweede palette is weer wat anders. Het bevat ook wel grijstinten, maar wel anders dan de vorige. Ook bevat dit palette een wit en zwarte oogschaduw, wat ik ook altijd kan gebruiken. De paarse kleur vind ik er uit springen, want wat is die kleur mooi! Echt een beauty! Dit is zo’n kleur waar ik meteen naar wil grijpen voor een ooglook. De pigmentatie van dit palette is eigenlijk hetzelfde als bij het vorige palette, ook wel goed! Je ziet dat de glitters in dit palette meer naar voren komen.

Mooie palettes, dat zijn het zeker. De kleurtjes zijn prachtig, en de pigmentatie is gewoon goed! Ik kan leuk variëren met de kleuren. Ook verloopt het aanbrengen van de kleurtjes erg soepel, en fall-out is er weinig te vinden. Ik weet zeker dat ik deze twee schatjes vaak zal gebruiken. Misschien komt er nog wel een artikel online met een ooglook van deze palettes!

De Essence Quattro Eyeshadow zijn voor 2,99 te koop bij de Kruitvat.

Wat vind jij van deze palettes? Welke vind jij het mooiste?

About these ads

15 gedachtes over “Essence Quattro Eyeshadow 01 & 11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s