Things that makes me happy #3

Een lijstje maken over dingen die me blij maken vind ik leuk. Door het schrijven van dit artikel maak ik mezelf nog blijer, en focus ik me even op alle goede dingen. Want er zijn zoveel goede dingen in het leven! Ik kan dit artikel aan een stuk typen. Ik weet dat jullie het ook tof vinden om te lezen, dus hier is alweer de derde ‘Things that makes me happy’!

Wafels met vanille ertussen: laten we meteen met eten beginnen! Dit vind ik zo lekker! Ik weet niet of meerdere mensen dat doen, maar ik haal altijd de bovenste wafel van de onderste wafel af. Dat maakt het nog leuker! Ik ben dol op vanille, en met wafels is dat perfect. En niet te vergeten: het bevat ongelofelijk weinig calorieën! Net iets boven de 60, dat is echt niet veel vind ik. Dus deze eet ik deze laatste tijd elke middag! Jummie!

Goede punten voor toetsen: wie vindt dat nou niet leuk? Soms denk ik dat ik een toets heel slecht heb gemaakt, maar uiteindelijk blijkt dat niet zo te zijn. Dat is zo heerlijk om te horen! Ik had laatst zelfs voor een Nederlands toets een 8, terwijl ik dacht dat ik hem moest herkansen Zo zie je maar, soms moet je meer vertrouwen in jezelf hebben.

Filmpjes opnemen: ik vind het zo tof! Ik doe het pas sinds 2014, en ik begrijp niet waarom ik nog nooit eerder filmpjes heb gemaakt. Ik vind het zo leuk om voor de camera te staan, en fijn tegen jullie te praten. Ook heb ik super veel ideeën voor filmpjes, en dat is erg handig. Zo kan ik blijven filmen, zonder dat ik geen inspiratie meer heb. Ook vind ik het natuurlijk te gek om het filmpje dan online te zetten, en er dan leuke reacties op te krijgen! Dat kan mijn dag goed maken!

Bussen die mooi op elkaar aansluiten: zo rustgevend is dat! Ik moet namelijk twee bussen pakken. Eerst naar het station, en dan naar mijn school. Als die mooi op elkaar aansluiten word ik blij. Vooral als ik naar huis moet. Dan ben ik lekker optijd thuis, en hoef ik niet ik niet in de kou te wachten! Daar heb ik een hekel aan!

Zwemmen: iets wat ik lang niet had gedaan. Toch ging ik een tijdje terug met een vriendin zwemmen, en dat was zo heerlijk! Ik ben altijd al een liefhebber geweest van zwemmen, en ik had het echt gemist. En we gingen niet zomaar zwemmen, maar er waren ook glijbanen en een wildwaterbaan. Nog toffer! Nu wil ik weer gaan zwemmen!

De film Frozen: zo’n magische film is dat! Ik ben daar naartoe geweest met mijn familie. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten, maar hij was leuker dan ik dacht! Echt een geweldige film, en zeker een van mijn favoriete animatie films. Het is niet zo’n film waarvan je precies kan raden wat er gebeurt. Er gebeuren onverwachte dingen in, en dat maakt het nog interessanter. Ook worden er leuke liedjes in gezongen! Ik heb geen spijt dat ik hem in de bios heb gekeken!


De nieuwe CD van Julia van der Toorn: ik vind hem echt te gek! Misschien weet je het al van mijn enthousiaste tweets over Julia, toen de finale van The Voice Of Holland was. Ik ben fan van haar! Ik vind haar stem gewoon perfect. Heerlijk om naar te luisteren! Haar album bevat allemaal toffe liedjes, waaronder Wrecking Ball. Dit is een van mijn favoriete liedje van haar! Ik word blij van haar album, en daarom hoort het tussen dit lijstje.

Fijne lipbalsems: dit maakt mijn dag al iets meer goed. Ik haat het als ik droge lippen heb, en daarom heb ik ook altijd lipbalsem bij. De Maybelline Baby Lips is mijn favoriete lipbalsem. Ik vind het gewoon tof als een product goed werkt, en zulke kleine dingen maken me al blij.

Weten dat ik échte vriendinnen heb: dat geeft een fijn gevoel. Ik had niet gedacht dat ik met bijna al mijn vriendinnen van mijn middelbare school nog contact zou hebben, en dat is dus wel gebeurt. Ik praat niet dagelijks met ze, maar het contact is er nog steeds. Ik spreek regelmatig met ze af, en dat geeft een heerlijk gevoel. Dat ik échte vriendinnen heb waar ik altijd bij terecht kan, en waar ik mee kan lachen maar ook mee kan huilen.

Tevreden zijn met mijn gewicht: dat had ik nodig. Als je mijn artikel hebt gelezen over ik en mijn gewicht, weet je waarschijnlijk dat ik teveel op mijn gewicht lette. Ik was nooit tevreden, en ik wou nooit aankomen. Dat vond ik verschrikkelijk. Het is niet een eetstoornis, want zo erg was het gelukkig niet, maar ik was er wel heel veel mee bezig. Gelukkig lukt het me steeds beter om tevreden te zijn met mijn gewicht, en dat geeft me veel rust in mijn hoofd. Het is nog niet helemaal weg, maar ik kom steeds dichterbij en dat maakt me gelukkig.

En dat waren de dingen die me blij maken. Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen, maar ik heb de leukste uitgekozen. Het zijn echt totaal andere dingen als de vorige keer, tof! Ik hoop dat jij realiseert hoeveel dingen je blij maken, ondanks dat het iets kleins is!

Wat maakt jou blij?

About these ads

16 gedachtes over “Things that makes me happy #3

  1. filosophiee zegt:

    Wat een heerlijke (lange) lijst! Omdat ik ook vrolijk word van vrolijke dingen op schrijven komt hier een kleine ”waarikblijvanwordlijstje” Ik word blij van: Op Chef Special lekker dansen met een biertje in mijn hand met de allerleukste vrienden die je maar kunt hebben. Of nu lekker Jett Rebel op, blogjes lezen, straks lekker dansen en dan vanavond diehard Kunst ET leren (daar worden we iets minder blij van, maar ik ga ervoor!) Fijne maandag avond Lizz! Liefs!

  2. Hilde zegt:

    Mooi lijstje heb je gemaakt! :)
    Ik ben ook fan van Julia :) En nu ben ik nog benieuwder naar de film Frozen ^^ helaas draait alleen de Nederlandse versie bij mij in de buurt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s