My Instagram diary #6

5De eerste ‘My Instagram dairy’ in 2014! Dat moet ik even beseffen. De maand januari leek niet snel te gaan, maar toen keek ik naar een foto, en toen was het al twee weken geleden gemaakt. Het voelde veel eerder! Januari was voor mij een rustige maand, met veel vrije dagen en als hoogtepunt mijn verjaardag. Ik hoop dat februari net zo fijn word! Alvast een fijne maand gewenst iedereen, en dan gaan we maar beginnen!
Ik kreeg van mijn vriendinnen voor mijn verjaardag een Pupa Nail Art Mania Bubbles set. Er zit een paars nagellakje in, en een potje met bolletjes. Ik moest het natuurlijk zo snel mogelijk uitproberen, en dit is het resultaat! Waarschijnlijk komt hier nog een review over, dus ik verklap nog niet teveel.

Begin van deze maand was mijn verjaardag! Op mijn verjaardag heb ik ongeveer tot vijf uur op school gezeten, en dat was wat minder. Maar naast dat heb ik een toffe verjaardag gehad met lieve felicitaties! Nog bedankt daarvoor! Deze foto plaatste ik op Instagram, om jullie een beetje op de hoogte te houden.

3Mijn lieve mama had voor mijn verjaardag kwarktaart gemaakt. Zo lekker is dat! Echt heerlijk! Op mijn verjaardag heb ik geen stuk taart meer gepakt, omdat ik net avond had gegeten. De dag erna heb ik dit als lunch gegeten! De perfecte lunch als je het mij vraagt!

4In de maand januari heb ik ook veel zitten nadenken. Zou ik elke dag gaan bloggen of niet? Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om elke dag te gaan bloggen, en tot nu toe bevalt het me zo goed! Ik ben blij dat ik die keuze heb gemaakt.

5Dit was mijn look voor mijn stapavond. Ik ging weer eens stappen! Eerst heb ik gezellig met een vriendin wat gedronken bij haar, en daarna zijn we opstap gegaan met een groep. Dat was helaas niet zo leuk, want het was helemaal niet druk meer opstap! Dat komt waarschijnlijk door de nieuwe regel over de alcohol.

Als ik thuis kom van school ‘s middags, heb ik eigenlijk altijd zin om wat lekkers te pakken. Het liefst iets wat vet is, maar laten we dat maar niet doen. Hier pakte ik een heerlijke vanillewafel, met wat bouillon! Perfect!

7Wie vindt het niet fijn om in bed te liggen met een laptop? Ik vind het heerlijk, en ik heb het de afgelopen maand ook veel gedaan. Lekker warm onder de dekens met mijn favoriete blogs! Ik geniet daar zo van!

Ik ging een middagje met mijn zusje shoppen, en toen heb ik ook wat gekocht! De Maybelline Baby Lips hebben mijn hart gestolen. Ik had er eentje (de linkse), maar ik heb weer twee nieuwe gekocht. Ik was zo benieuwd naar de geuren, en ik ben fan van de kwaliteit! Lipbalsems kan ik blijven kopen!

9Mijn favoriete ontbijt: cornflakes! Normaal pak ik gewoon een boterham, maar in het weekend pak ik dit graag als ontbijt.

10Ik weet niet of je me ooit zonder make-up hebt gezien, maar hier heb je een foto. Best spannend om dit online te zetten! Ik vind mezelf zonder make-up namelijk niet zo mooi. Maar deze foto vind ik goed gelukt! Deze foto heb ik pas geleden gemaakt, en toen was ik lekker aan het bankhangen!

Ik heb een hele tijd mijn nagels niet gelakt, maar ik kreeg er weer zin in opeens! Hier draag ik een Barry M Gelly Hi-Shine Nail Paint in Prickly Pear. Dit is denk ik mijn favoriete nagellakje! Prachtig!

En dat was mijn diary alweer! Ik moet echt meer foto’s gaan maken van dingen die ik doe! Dat ga ik proberen in de komende maand. Ik ben 2014 goed begonnen, want dit was een erg fijne maand! Hopelijk heb jij ook een fijne maand gehad!

Hoe was jou januari?

About these ads

9 gedachtes over “My Instagram diary #6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s