Back to the old one

layoutjeJe zit weer op het oude Trendlish. De laatste paar dagen ben ik nogal vaak van layout veranderd, en uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat de oude layout van Trendlish blijft. Als een layout niet goed voelt is het niet goed. Ik dacht dat ik tevreden was met alles, maar ik verlangde terug naar de oude layout. Vandaar dat ik hem terug heb gezet. Mijn excuses voor de verwarring de laatste paar dagen. Ik vind het erg vervelend, en ik hoop niemand tot last te zijn. Deze layout laat ik nog lang staan, want het past gewoon het beste bij mij. En over die vorige twee artikelen over de layouts: ik heb ze maar even verwijderd. Nu is alles weer zoals het was! Nogmaals sorry!

Dagelijks kun je een artikel verwachten, dat verandert niet. Ik vind het zo leuk dat ik weer elke dag een artikel ga plaatsen! Ik word er blij van! Ik heb ook genoeg tijd, dus ik ga het met alle plezier doen.

Een fijn weekend nog! En check het vorige artikel, want dat is het artikel van vandaag.

About these ads

9 gedachtes over “Back to the old one

  1. ik vind dit ook een leuke layout, maar is het probleem met deze dan opgelost? anders is dat ook vervelend natuurlijk. Liefs inspiirebdylife

  2. Ik voel me eerlijk gezegd ook beter met deze layout , dat komt omdat ik hem gewend ben. Ik vind deze layout zo mooi , lekker overzichtelijk. Ik kijk uit naar je artikels !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s