Fairy tale tag

Op de blog van Esmay zag ik de fairy tale tag. Ik vind hem zo origineel en leuk, en ik kon niet wachten om zelf ook de vragen in te vullen! Over verschillende sprookjes worden vragen gesteld, die bij het sprookje passen. Bijvoorbeeld over Doornroosje: hoe veel uren slaap je elke nacht? Ik ben helemaal dol op sprookjes, dus deze tag is helemaal iets voor mij!

Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi?
Nee, zo wil ik me zeker niet noemen. Niet dat ik mezelf lelijk vind, maar ik vind mezelf gewoon normaal. Wat moet ik hier nog meer over zeggen haha? Beetje aparte vraag, dat wel.

Doornroosje: Hoe veel uren slaap je elke nacht?
Dit verschilt best wel veel. De laatste tijd slaap ik regelmatig slecht, dus dan slaap ik automatisch al minder. Ik gok dat ik elke dag ongeveer 8 uur slaap. Genoeg dus, dat wel! Ik hou ervan om elke avond stipt op dezelfde tijd naar bed te gaan. Sommige mensen gaan laat naar bed, maar daar heb ik niks mee. Ik vind het heerlijk om te gaan slapen, en ik moet gewoon veel rust hebben. Ik haat het om moe te zijn!

Assepoester: Heb je een avondklok?
Meestal ga ik rond half 10 naar boven, en lig ik om 10 uur in bed. Ja, ik doe er best lang over om me klaar te maken om te gaan slapen. Maar ‘s avonds ben ik gewoon lui! De laatste tijd slaap ik pas na een half uur, of na een uur. Dat is best wel balen.

Raponsje: Houd je er van om buiten te zijn?
Ik ben niet echt een buitenmens eerlijk gezegd. Het is niet zo dat ik de natuur niks vind, maar ik zit liever gewoon binnen. Behalve als het zomer is natuurlijk! Ik kan overigens wel enorm genieten van paddenstoelen en mooie bloemen!

Roodkapje: Vertrouw je onbekenden snel?
Nee, eigenlijk totaal niet. Ik moet iemand eerst beter leren kennen, en het gevoel moet er zijn of ik iemand kan vertrouwen. Ik ben meestal best wel voorzichtig, want in sommige mensen heb ik me vergist en daardoor let ik beter op. Als ik iemand goed genoeg ken, dan vertrouw ik diegene wel natuurlijk.

De Wolf en de 7 geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?
Ja, ik ben best wel gemakkelijk voor de gek te houden. Ik geloof te snel dingen, en dat is soms best vervelend. Ik heb regelmatig meegemaakt dat mensen met uitlachte omdat ik iets echt geloofde. Mij kun je zo goed iets wijs maken!

De Zeven Raven: Heb je zusjes of broertjes? Zo ja, hoe is je relatie met hen?
Ik heb een zusje. Mijn relatie met mijn zusje is wel goed! Natuurlijk zijn we het soms niet eens met elkaar en maken we wat ruzie, maar het komt altijd goed! Ik kan lekker gek met haar doen, en ik ben dol op haar! Ik kan haar ook alles vertellen, en dat is heel fijn. Ze voelt wel een beetje als mijn best friend!

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jou ogen?
Natuurlijk is het innerlijk het belangrijkste. Als het innerlijk goed zit, dan vind ik een persoon meteen mooi. Ik vind aardige mensen, mensen die positieve energie uitstralen en mensen die je kan vertrouwen erg mooi. Maar ook ander soort mensen hoor!

De Kikkerkoning: Wat vind je walgelijk?
Als mensen overdreven smekken. Daar kan ik zo niet tegen! Het liefst ga ik dan naar een andere ruimte of zeg ik er wat van. Ik vind het geluid verschrikkelijk! Wat ik ook walgelijk vind, is als mensen schelden met kanker. Daar kan ik zo niet tegen! Je scheld toch niet met een ziekte! Kom op, toon respect.

Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jou huis?
Op mijn kamer echt geen. Ik kan dat echt niet bijhouden, en ik vind het ook niet nodig op mijn kamer. Beneden hebben we verschillende planten staan, maar ik heb geen idee wat de namen allemaal zijn. Daar heb ik echt totaal geen verstand van!

De Gelaarsde Kat: Heb je huisdieren?
Nee, wij hebben geen huisdieren! Ook nog nooit gehad! Ik zou wel graag een schattig hondje willen, zoals het hondje hierboven. Zo cute! Ze moeten dan wel klein blijven, want ik ben niet zo van grote honden.

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.
Ik ben ongelofelijk nieuwsgierig. Iets te erg. Als ik bijvoorbeeld iemand stiekem hoor praten, wil ik graag meteen weten waar ze het over hebben. Ook ben ik te perfectionistisch. Vooral op blog en school gebied. Dat is best irritant, maar aan de andere kant is het ook weer positief.

Pinokkio: Wat is je grootste wens?
Dat ik voor altijd gelukkig blijf met alle lieve mensen om me heen. Dat is het allerbelangrijkste voor mij. Wat ook echt een wens van mij is om van mijn blog mijn werk te maken. Ik denk dat het nooit gaat lukken, maar dromen mag altijd.

Peter Pan: Wat is je (mentale) leeftijd?
Ik denk gewoon 17, alhoewel ik mezelf soms volwassener voel als ik me vergelijk met mensen van mijn leeftijd. Laatst deed ik een test op het internet, en daar stond dat mijn mentale leeftijd 22 is. Dat vind ik weer iets te oud voor mijn gevoel!

De Sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit?
Dit vind ik moeilijk om te bedenken. Mag ik ook voor mijn blog kiezen? Mijn blog is me zo waardevol, en ik hoop nog voor lang te mogen bloggen. Ik kan niet zonder!

Golden Mary & Pitch Mary: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard?
Ik ben best wel een lui persoon, maar als het moet kan ik ook heel hard werken. Vooral als het om mijn blog en om school gaat. Ik kan me heel goed voelen van hard werken, maar ik ben graag heel lui.

De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?
Daar zeg ik volmondig ja op! Ik vind feestjes zo leuk! Ik hou van de sfeer en de gezelligheid. Ook het dansen hoort erbij! Ik ga ook regelmatig opstap, en daar geniet ik zo van! Van mij mag het elke dag feest zijn, maar dat is het helaas niet.

De Nieuwe Kleding van de Keizer: Geef je veel om je kleding?
Jawel. Niet dat ik er super veel om geef, maar ik vind het wel belangrijk om er een beetje leuk uit te zien. Ik kan wel echt genieten van shoppen, maar het hoeft voor mij niet te lang te duren.

Het Knappe Snijdertje: Vind je jezelf dapper/moedig?
Nee niet echt. Ligt natuurlijk ook aan de situatie. Ik mag eigenlijk veel moediger zijn vind ik zelf.

De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig?
Ja, best wel. Ik ben wel een gevoelig typetje. Als er iets gebeurd wat ik niet leuk vind kan ik me erg down voelen, en zelfs een wat langere periode. Dat is best wel vervelend, want soms wil je die vervelende gevoelens even uit kunnen zetten.

En dat was de tag! Ik zit ondertussen alweer boven de 1000 woorden, wow! Ik ben er achter gekomen dat ik veel sprookjes nog niet kende! Ook vond ik de vragen erg leuk, en hopelijk heb jij ook genoten van deze tag!

Houd jij van sprookjes?

About these ads

18 gedachtes over “Fairy tale tag

  1. filosophiee zegt:

    Wat een leuke tag! Oee, goede ouwe tijd voor mij acht uur slapen en om half tien naar bed gaan. Ik wil ook weer zo lang slapen haha. Ik wil zoveel doen op een dag dat de avond nogal druk bij mij is. Maar hé ik doe het helemaal zelf en gelukkig red ik het met 6 uur op een dag ook wel:) Ik ken ook echt veel sprookjes niet. Have a lovely wednesday:) Liefs!

  2. Deze tag staat bij mij ook ingeplant, ik vind hem zo leuk! :D Balen dat je niet zo snel meer in slaap valt, dat is wel heel vervelend zeg! Hopelijk is het maar tijdelijk en slaap je vanavond weer lekker snel :D Ik heb laatst trouwens ook die mentale leeftijdstest gedaan.. ik was 28 haha! Echt zo grappig

  3. writingmonique zegt:

    Wat een leuke tag! Vervelend van dat slapen, ik heb ook altijd van dat soort periodes dus laten we hopen dat het een korte periode is. Je kunt mij ook altijd van alles wijs maken haha.

  4. writingmonique zegt:

    Wat een leuke tag! Vervelend van dat slapen, ik heb ook altijd van dat soort periodes dus laten we hopen dat het een korte periode is. Heel veel herkenbare antwoorden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s