Essence Effect Nails velours powder

Er gaan enkele producten uit het Essence assortiment, waaronder deze Effect Nails velours powder. Toen ik ging kijken voor de 50% korting, trok dit product wel mijn aandacht. Ik heb altijd al velvet nails willen hebben, en dat kan je met dit product maken. Ik wist niet of het zou werken, en ik ben erachter komen. Deze mening ga ik vandaag met jullie delen.
Het potje met de velours powder zit in een kartonnen verpakking. Dat vind ik erg goed gedaan, want zo kan niemand iets uit het product halen. De verpakking vind ik erg leuk! De achtergrond ziet eruit als de velours powder, en dat vind ik leuk bedacht. Ook staat de tekst er duidelijk op met leuke letters, en wat natuurlijk opvalt is het gat waardoor je het potje kan zien. Zo kan je de velours powder van dichtbij bekijken. Het kartonnen doosje is best wel klein, en is makkelijk mee te nemen. Ik heb geen problemen met deze verpakking! Het trekt zeker mijn aandacht.

Zoals je ziet heeft de poeder wel een naam: 06 i’m velvety. Tof! Verder kun je ook op de achterkant informatie vinden, over hoe je dit product aanbrengt. Het is de bedoeling dat je twee keer je nagels lakt, en bij de tweede keer doe je meteen de poeder eroverheen. Zo kan de poeder in de nagellak trekken, en blijft het plakken. Ook staat erbij dat je een kwastje van Essence kan gebruiken om de overtollige poeder weg te vegen, maar natuurlijk kan je ook gewoon een oogschaduwkast gebruiken. Als tip staat erbij dat je de poeder er weer terug in kan gieten. Ik heb er een bakje onder gezet, zodat ik het makkelijker terug in het potje kon doen.

En dit is het potje met de velours powder erin. Zoals je ziet is het potje super klein, maar met de inhoud kan je wel een tijdje doen. Je gebruikt namelijk niet zoveel voor op je nagels. Dit potje vind ik er erg cute uitzien!

Als je het dekseltje naar boven doet, krijg je dit te zien. De velours powder kan je er zo op strooien door de gaatjes. Handig bedacht, maar ik twijfel of het wel goed werkt. Zal er wel genoeg uitkomen?

Zie hier het resultaat! Ik had de velours powder niet op elke nagel gedaan, maar alleen op de wijsvinger en op de ringvinger. Het aanbrengen verliep niet zo soepel. De poeder kwam inderdaad niet goed uit de gaatjes, en daardoor heb ik het dekseltje eraf moeten trekken. Zo ging het strooien op mijn nagels veel beter, maar je moet er dan zeker een bakje onder zetten. Met een kwastje had ik het overtollige poeder weggeveegd, en dit was het resultaat. Ik vind het er best gaaf uitzien! Vooral op de onderste foto zie je het resultaat goed. De kleur rood vind ik erg tof, vooral omdat het wat donkerder is. Precies zoals ik verwachtte! Maar hoe zag het de volgende dag eruit?

Zoals je ziet is de poeder er na een dag al veel afgegaan. Wat onwijs jammer! De poeder zit er nu niet zo mooi op. Ook zit er op sommige delen van mijn nagels geen poeder meer. Eerlijk gezegd had ik dit wel verwacht, maar niet zo erg. Nee, het resultaat is nu wel verpest eerlijk gezegd.

Als je dit product nog ziet liggen tussen de producten van Essence, zou ik zeggen: laat hem liggen. Het is leuk bedacht van Essence, maar het werkt niet goed. De poeder gaat er na een dag al veel af. Heel jammer, want het effect zag er onwijs tof uit!

De Essence Effect Nails velours powder was 1,99 maar kan je nu nog kopen voor 0,99 cent.

Wat vind jij van dit product?

About these ads

18 gedachtes over “Essence Effect Nails velours powder

  1. Ziet er idd heel leuk uit maar jammer dat het resultaat maar een dag houd:( Ik moet wel zeggen dat het me een raar gevoel lijkt hebben, dat fluffy poeder op je nagels..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s