Wishlist onesies & jurken

Wishlist zijn altijd leuk om te maken! Het liefst wil ik alles namelijk hebben! Ik heb weer veel kleding gevonden die ik het liefst in mijn kledingkast zie hangen. Dit keer zijn het alleen onesies en jurken. Ik schaam me gewoon dat ik nog geen onesies heb! Dat wil ik al zo lang! En jurken draag ik eigenlijk bijna nooit, en daar vond ik het wel tijd voor! Zie hier mijn wishlist! Alles komt van Boohoo!
Onesies zijn echt heerlijk om in te chillen. Tenminste, dat lijkt me. Ik heb namelijk nog geen ervaring met onesies. Het liefst koop ik tientallen onesies, want ik vind ze zo tof! Toch heb ik selectie kunnen maken, en die ga ik hieronder toelichten.

1. Louise Frog Onesie
Toen ik deze onesie zag was ik meteen verkocht. Het is gewoon een kikkertje, hoe tof! Ik zie mezelf al helemaal als een kikker springen in mijn onesie. De kleur van deze onesie is ook lekker opvallend, en dat mag ook. Ik neem aan dat je onesies namelijk niet buiten de deur draagt. Dat ben ik niet van plan. Daarom kan ik lekker voor een gekke kiezen! Het mutsje wat je op kan zetten maakt het extra schattig. Het stof ziet er ook zo fijn uit! Jup, deze wil ik graag!

2. Lainey Geek Printed Hooded Onesie
Ik heb gekozen voor deze onesie voor de kleur. Dat was het eerste wat me opviel. Het is een mintgroene onesie, en ik hou van mintgroen. Van jongs af aan is groen al mijn lievelingskleur, en de laatste tijd vind ik mintgroen al helemaal leuk. Op de onesie staat ‘Geek’ wat ik ook wel een grappige tekst vind! Ik vind deze onesie best stoer, en ik zou er graag in rond willen wandelen. Met stijl!

3. Ameera Aztec Hooded Onesie
Deze onesie is weer totaal anders als de andere twee, maar zeker niet minder leuk! De kleur van de onesie is niet zo fel, en dat mag ook wel eens. De bruine kleur vind ik mooi. Maar wat ik nog het allermooist vind aan deze onesie is dat het aztec print heeft aan de bovenkant. Als ik een favoriete print moest kiezen, dan kies ik zeker voor aztec. Ik weet niet wat het is, maar dat vind ik zo mooi! De aztec kleuren zijn rood en zwart, en dat staat perfect bij de bruine kleur van de onesie. Yes, ik wil deze ook! Ik wil ze allemaal eigenlijk! Wie wil ze me geven?

Jurken blijf ik gewaagder vinden om te dragen. Ik draag het daarom ook bijna nooit. Ook met het weer momenteel valt het niet te combineren. Toch heb ik leuke jurkjes uitgezocht, omdat ik jurkjes eigenlijk super mooi vind. Deze jurkjes kan ik bijvoorbeeld naar een feest dragen, en als het minder koud is.

1. Cara Cap Sleeve Jersey Bodycon Midi Dress
Dit jurkje is redelijk simpel, maar trok toch mijn aandacht. Dat komt denk ik mede door de kleur, maar ook omdat het zo strak om je lichaam zit. Ik vind strak mooier dan een los hangende jurk. Ik vind deze jurk er zo chique en vrouwelijk uitzien, en ik denk dat ik me in deze jurk erg fijn zal voelen. Ik wil deze jurk zo graag! Echt zo’n standaard jurk die ik al jaren in mijn kledingkast wil hebben.

2. Polly Bandeau Skater Dress
Deze jurk is eigenlijk totaal anders als de vorige, maar echt prachtig! De jurk is wat korter, maar daar heb ik geen problemen mee. Ik vind het niet te kort, want te korte jurken vind ik niks. De vorm van de jurk spreekt me zo erg aan! Het loopt in de taille wat strakker, en onder zit het losser. Daar wordt het ook wat breder, en dat zorgt voor een leuk effect. Ook de kleur vind ik eens wat anders dan normaal voor een jurk. Lekker fel blauw! Zeker opvallend, maar ik zie mezelf al schitteren in deze jurk.

3. Natasha Cut Out Shoulder Lace Skater Dress
En als laatste deze prachtige jurk! Weer een korte jurk! Zalmroze vind ik een mooie kleur, en voor een jurk al helemaal. Heel neutraal, maar daar hou ik van. Het leuke aan deze jurk vind ik vooral de bovenkant. Ik vind het mooi dat het overloopt in kant. Ook de twee rijen bandjes op de schouders maakt het net wat anders. Ik zie dat niet vaak tenminste! Ik vind dit echt een schattige jurk, en het lijkt me perfect voor een leuk feestje.

En dat waren alle kledingstukken van Boohoo! Dit is geen reclame voor hun kleding, maar ik vind hun kledingstukken oprecht heel mooi. Vooral de onesies en de jurken! Ik hoop ze ooit te hebben, en dan kan ik gaan relaxen in mijn onesie, of juist gaan schitteren in mijn jurk!

Welke onesie en welke jurk vind jij het mooiste?

Vanmiddag komt er nog een artikel online. In dat artikel vraag ik jullie om hulp.

About these ads

16 gedachtes over “Wishlist onesies & jurken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s