Enquête 2014

Er is een paar maanden geleden al een enquête online gekomen, maar ik heb weer wat vragen voor jullie! De meeste vragen zijn anders dan de vorige keer. Ik vraag jullie onder andere wat jullie van de maandelijkse artikelen vinden. Het zal me erg helpen als jullie deze enquête in zouden vullen. Ik wil namelijk in 2014 weer aan de slag om mijn blog te verbeteren, en dat gaat vooral door jullie hulp.

Klik hier om naar de enquête te gaan!

Als je hem hebt ingevuld, super bedankt!

About these ads

12 gedachtes over “Enquête 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s