At the moment #3

Yes, het eerste ‘At the moment’ artikel in 2014! Wat voor parfum draag ik momenteel? Welk boek ben ik aan het lezen? Hoe voel ik me? Op deze, en meerdere vragen krijg je antwoord. Oh check het bokeh effect op de foto hierboven! Bokeh vind ik zo tof! Oke, let’s start. Ik heb er zin in!
Wearing… Ik draag momenteel de Playboy Play It Pin Up Collection parfum. Deze parfum heb ik gekregen van vriendinnen, en ik ben er dol op. Ten eerste is de verpakking super cute. Beetje ouderwets, maar ook weer modern. En ik kom gewoon niet om de geur heen. Het is een topper. Het is echt een vrouwelijke geur. Ik wil er niet teveel over verklappen, want er komt waarschijnlijk een review over online. Als jullie dat leuk vinden tenminste!

Drinking… Nothing! Saai he! Dat was de vorige keer ook al! Maar als ik op mijn kamer zit drink ik meestal niks. Ik ga wel naar beneden om te drinken, want ik ben bang dat het anders omvalt op mijn computer. En dat laten we natuurlijk niet gebeuren.

Listening… Special D met Home Alone. Ken je dit liedje nog van vroeger? Het was toen echt een hit. Iemand twitterde dit liedje, en ik ben zo blij dat diegene dat heeft getwitterd! Ik heb hem al meerdere malen geluisterd, en ik word er zo blij van. De beat vind ik heerlijk, en op zulke liedjes kan ik echt los gaan. Ik weet dat sommige mensen dit niks vinden, maar dit is echt helemaal een liedje voor mij. Luister hem eens!

Reading… Tja, dit antwoord blijft denk ik elk ‘At the moment’ artikel hetzelfde. Ik lees niks momenteel, behalve blogs. Ik wil wel heel graag weer boeken lezen, maar ik heb er helaas niet zoveel tijd voor. Toen Ik Je Zag van Isa Hoes wil ik als eerste gaan lezen. Dit lijkt me zo’n ontroerend en mooi boek. Hopelijk geeft school me er wat tijd voor, en word ik niet vol gegooid met huiswerk en toetsen. Hopelijk kan ik in de volgende ‘At the moment’ zeggen dat ik een boek aan het lezen ben, en hopelijk die van Isa.

Wanting… Meer tijd in een dag! Wie stemt voor ja? Ik vind de dag namelijk veel te snel gaan. Oke, de tijd hoeft niet meer te worden als ik naar school ga, maar wel als ik thuis ben. Ik wil zoveel dingen doen, en dat gaat vaak niet allemaal. Daar baal ik van. Nu wil ik ook nog meer artikelen schrijven, tv kijken, enzovoort. Maar dat gaat allemaal niet meer, grrr.

Watching… Vanavond Wie Is De Mol! Ik weet zeker dat meerdere mensen dat leuk vinden, want mijn Twitter timeline staat meestal bomvol met tweets over Wie Is De Mol. Maar het is ook gewoon super tof en spannend! De dingen die ze moeten doen vind ik interessant, en ondertussen probeer ik uit te zoeken wie de mol is. Meestal heb ik het fout. Vorig jaar schrok ik ook echt toen Kees Tol de mol was. Dat had ik totaal niet verwacht! Die schok vind ik vaak het leukste aan Wie Is De Mol.

Loving… De vorige keer zei ik school, en dat is nu wel veranderd! Waar ik echt van kan genieten is blogs lezen en natuurlijk artikelen schrijven. Maar net heb ik mijn nagels na maanden weer gelakt, en dat vind ik nu ook weer tof om te doen! Dat heb ik weer ontdekt! Het is ook helemaal niet mislukt, dus ik ben trots op mezelf. Als jullie je af vragen wat ik draag: een zilvere nagellak met gekleurde glitters. Oja: ik houd ook van mijn pyjama. Maar wanneer niet?

Feeling… Beetje druk, ik weet niet hoe het komt. De woorden springen als het ware uit mijn vingers. Zo snel gaat het allemaal! Ik vind het wel fijn, want als ik druk ben dan zit het wel goed. Meestal ben ik rustig, dus het is eens wat anders!

Deciding… Ik heb net besloten dat ik minder tijd moet besteden achter mijn computer! Meestal zit ik namelijk nutteloze dingen op het internet te doen, en dat schiet niet op. Ik wil meer beneden zijn bij mijn familie, want dat is ook wat gezelliger. Waarom is het internet zo verslavend? Ik kom er maar niet achteruit. Maar hoe ouder je wordt, hoe minder dingen je weet om te doen. En dat is soms best vervelend.

Planning… Morgen nog een dagje school, en dan weekend! Ik kan wel springen van geluk dat het bijna weekend is! Heerlijk uitslapen, daar ben ik aan toe. Ook kan ik de hele dag dingen voor mezelf doen, en dat maakt me gelukkig. Lekker rustig blogs lezen, artikelen schrijven, andere dingen doen. Ja, ik verheug me er op! School morgen overleef ik wel.

Zo, dit was het ‘At the moment’ artikel. Zo zijn jullie weer op de hoogte van alles. Ik vond het weer tof om te schrijven! Over een tijdje kun je weer zo’n artikel verwachten! Nu ga ik mijn computer afsluiten, en zo eten! Fijne dag iedereen!

Volg jij ook Wie Is De Mol?

About these ads

14 gedachtes over “At the moment #3

  1. Leuk artikel! en jaaa meer tijd!! dat zou heeeel fijn zijn hahamaar soms ook niet want dan heb ik gewoon echt een vervelend baal dagje en dan wil ik dat die zo snel mogelijkn voorbij is!

  2. Nee ik vind de dag wel zo goed ben altijd blij als ik me bed in kan hahahahaha. Meer tijd voor bloggen zou ik wel willen hebben Liefs inspiiredbylife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s