Pictures #16 – Quotes

18Een ‘Pictures’ artikel over quotes is al eens online gekomen, maar ik vond het wel tijd voor wat nieuwe quotes! Quotes blijf ik iets magisch vinden. Een simpele tekst kan mij soms al beter laten voelen. Ik heb weer vele mooie quotes gevonden, en het laat je toch wel nadenken. Hopelijk vind jij het net zo fijn en interessant om te zien.
31 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0Hopelijk heb jij net zoveel van deze quotes genoten als ik. Mooie teksten geven energie en positiviteit. Zo ervaar ik het tenminste. Hebben jullie misschien nog verzoekjes voor het volgende ‘Pictures’ artikel? Waar zou jij plaatjes van willen zien?

Waar zou jij plaatjes van willen zien?

About these ads

8 gedachtes over “Pictures #16 – Quotes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s