Mijn gekregen cadeaus voor mijn verjaardag

In dit filmpje kun je mijn gekregen cadeaus zien voor mijn verjaardag! Hopelijk vind je het leuk! Veel plezier! Tip: voor betere kwaliteit kun je het filmpje op 480p zetten!

Klik hier als je het filmpje niet kunt bekijken

About these ads

14 gedachtes over “Mijn gekregen cadeaus voor mijn verjaardag

  1. Wat een schattig mini flesje van Herome :) Ook een mooie kleur! Ben ook benieuwd naar het lakje van HEMA en die van Crystal! DIe strips van Action zijn fijnnn ja! Leuke cadeaus heb je gekregen :)

  2. Dat mini lakje vind ik echt schattig! Ik ben benieuwd hoe die eruit ziet :D Die twee palettes vind ik ook echt heel erg tof eruit zien, ik ben heel benieuwd naar de reviews eigenlijk :d Leuke dingen heb je gekregen zeg, je bent goed verwend :D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s